Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieoczekiwany problem

Kupiłam sobie nowe okulary i zbiera mi się na wymioty

Polecane posty

Wiem że jak się ma nowe szkła to trzeba się do nich przyzwyczaić. Miewałam dawniej troszkę problem z błędnikiem kiedy zakładałam nowe okulary z nowymi szkłami, ale teraz to w ogóle jest dramat. Ubieram nowe okulary i nie mogę przejść nawet paru metrów, wszystko wokół wydaje się zniekształcać, dostaje jakiegoś oczopląsu, a jak patrzę w dół to aż mi się zbiera na wymioty. Kurde nie mieliście czegoś takiego ? To chyba jest normalne ale żeby kurde aż tak ?

Gość miałam tak
jak mi zapisał okulista mocniejsze szkła...normalnie nie mogłam chodzić w tych okularach bo mi się wszystko zlewało,wirowało...musiałam spowrotem zamienic szybki na te słabsze i jest ok

Gość zła ciotka
może są za mocne, bo kręcic w głowie to sie może, al.e te wymioty ? a jesli nie sa za mocne, to moze na poczatku uzywaj ich tylko siedzac ja jak zakładam okulary, a nie jak zwykle soczewki - to też wszystko mi sie kręci, ale nigdy nie do tego stopnia

Masz zle dobrane szkla. Prawdopodobnie za mocne. Jaka masz wade?

Dziwne to ale okulistka stwierdziła że wada nie pogorszyła mi się. Cały czas mam tę samą wadę. Nie mam więc mocniejszych szkieł. Więc tym bardziej nie wiem skąd ten problem.

Gość Piętro wyżej
coś ci sie przypaliło pod kopułą

Gość Piętro wyżej
sory,to nie do ciebie

Gość okulistagość
Zle dobrany rozstaw zrenic.Nie chodz w nich tylko idz reklamuj!Natychmiast!

Gość gość
to moze masz zle dobrane szkla? idz z recept ai tymi okularami gdzies, a nastepnym razem jak bedzies zkupowala okulary to idz do kompetentnego optyka, np www.kosinski.tarnobrzeg.pl/

Gość gość
dlaczego? Moze zle szkla masz? SProbuj skonsultowac sie z okulista jeszcze. W http://www.panhilary.lodz.pl/ maja specjalistow. Sprawdz.