Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arila

Pies ma łupież

Polecane posty

Mój pies ok(2 mies) ma łupież, po prostu gdy go głaszczę sypie się z niego a tym bardziej widać że ma czarną sierść.Znacie jakiś sprawdzony szampon dla psów? Gdzie go kupię? Nie znam się na tym a chciałabym się pozbyć tego łupieżu

Gość jak się pozbyć
moja też tak miała... zmieniłam karmę i przeszło...

Gość do weterynarz marsz
mój pies miał to samo i wet powiedział że to przebiałkowanie na leczenie było za późno i uspali go bo strasznie cierpiał :((((

Gość jajajak
moje tez maja lupiez. dawalam im takie witaminy i przeszlo. nie pamietam nazwy. jak sobie przypomne to napisze. to byly tluszcze omega cos tam...

Gość jajajak
juz wiem. to GAMMOLEN. ja kupowalam w sklepie internetowym zoologicznym i kosztowalo 36 zl. za 60 kapsulek. + 8 zl przesylka. a widzialam na allegro sa tansze. za okolo 26 zl mozna kupic! + przesylka.

Gość marcinekss
Powiem, że ostatnio z ciekawości zainwestowałem w szampon dla psów i kotów do mycia na sucho...nazywa się to Waterless Shampoo i można kupić przez portal www.hartz.pl . Wystarczy spsikać sierść zwierzaka i przetrzeć np jakąś szmatką, ręcznikiem. Szampon bardzo ładnie pachnie no i jak na tę porę roku to lepsze to niż kąpiel.

Gość gość
mój kot tak miał, podejrzewałam grzybicę ale okazało się że to były jakieś niedobory pokarmowe kot dostawał suchą karmę, gdy zaczęłam dawać puszki, łupież zniknął i futerko zrobiło się ładne, gęste

Gość gość
spamerze, szampon nie pomoże na niedobory pokarmowe lub alergię na karmę sam sobie spamerze umyj tym psim szamponem łeb by rozpoznać przyczynę łupieżu trzeba iść do weterynarza