Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praetora

**MOJ facet będzie się bronil. Czy powinnam

Polecane posty

Gość praetora

miec cos dla niego jak juz wyjdzie z sali?? Tylko co?

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** **
powinnaś to coś powinno być pamiątkowe, trwałe, eleganckie...i niestety drogie. najpopularniejsze są chyba pióra, ale moim zdaniem każdy elegancki drobiag będzie na miejscu

Gość praetora
pioro niedawno mu kupwalam, wiec odpada :( A ja nie mam pomyslu co by to moglo byc :( pomozecie?

Na mnie moj czekał jak sie bronilam (znosząc moje nerwy :P) i zaraz potem zabrał mnie na pyszny obiad do restauracji:) Ja zrobie to samo we wrzesniu, na jego obronie!!!! Wierzcie mi, ze smacznego obiadku po takim stresie ucieszy sie lepiej niz z pióra!!!!!!!!! 🖐️

Ja swojego po wyjściu z sali przywitałam słowami Witam Pana Magistra Inżyniera i dałam mu buziaka :) był tak szczesliwy ze sie obronił ze nie potrzeba było zadnych prezentów :) potem w domu oczywiscie imprezka i tyle :)

Coś chyba nie tak ze mną, bo dopiero przy wpisie o piórze załapałam, że nie chodzi o salę sądową. :-) Jeny, czyżbym aż tak straciła wiarę w normalność siedzących tu kobit? Pozdrawiam, A co do tematu...równie dobrze możesz pomyśleć o jakimś miłym wieczorze, który zapamięta długo. Ja dawno temu ( z innej wprawdzie okazji) przygotowałąm surprise party. Hamerykańskie to, ale było bardzo fajnie. Zaprosiłam wielu jego znajomych, nieźle musiałam pokombinować, żeby z wszystkimi kontakt znaleźć.

Gość facettttttttt
Organizer raczej odradzam, organizer to kazdy facet ma w komorce i rowniez kazdy facet nie lubi nosic dodatkowych, zbednych rzeczy (bo i nie ma gdzie)

Gość daj mu slodkiego calusa

Jak moj facet sie obronil to nic mu nie dalam, buziaka i tyle. Jak ja sie obronilam, dostalam od niego kwiatuszki. Zadnych kolacji uroczystych tez nie bylo; cala grupa swiezo upieczonych magistrow poszla na piwo, do poznego wieczora siedzielismy:)

Gość niebieskooookaa22
moja kol. dała swojemu chlopakowi po obronie na kolacji pióro z wygrawerowaną datą obrony ja natomiast sama sie broniłam w czrwcu i dostałam od ukochanego całusa+ kwiatki+romantyczny spacer i przywitał mnie słowami "witam pani mgr" +szampan wieczorem nie wiem czy to dużo, czy to mało, ale mnie się podobało ;)

Gość hgfhgfhgfhgfffff
Stawiam na coś z grawerem. Pióro?:) Wiem, odpada... MOże jakiś wisior np. tybetański znak szczęścia czy coś w tym guście, wiesz taki talizman,z grawerem (jak się zmieści)

Gość hgfhgfhgfhgfffff
Wiem! Zamów lub zrób mu sliczne wizytówki,na ekskluzywnym papierze, piekną czcionka pisane. Wiesz... mgr X itd:)

Gość hgfhgfhgfhgfffff
Oczywiście wskórzanym pokrowcu na wizytówki mu daj.