Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I.n.k.a

Najtansze polączenia zagraniczne!?

Polecane posty

Gość I.n.k.a

Moj mąż przebywa w norwegi, zabral ze soba telefon(z polskim operatorem) za ktory ja place rachunki! Stawki sa dosyc wysokie(operatora nie moge zmienic)a place i za polaczenia z jego fona i za odbierane na moim! Moze jestescie w podobnej sytuacji i macie jakies dobre sposoby na tanie polaczenia zagraniczne. Podkresle ze to on zawsze laczy sie ze mna! Moze przez skype czy przez gadu-gadu mogla bym laczyc sie taniej? A moze dzwoniac z budki telefonicznej? Prosze o pomoc!

Gość ATORKI
najlepiej niech on sobie kupi tam karte pre-paid :)

Gość ja bez czytania tej ksiazki
przez skype wychodzi bardzo tanio, ale musisz poczytac jak to zrobic, bo jesli bedziesz miala cos co sie bodajze nazywa skypeout to za polaczenia zaplacicie grosze. MOzesz tez doladowywac skype, ale to i tak wychodzi drozej niz numer skype :)

Gość I.n.k.a
dziekuje za pomoc:) oczywiscie czekam na dalsze propozycje:) jesli ktos orientuje sie w sprawach skype prosze o wiecej danych, bardzo mi na tym zalezy!!! z gory dziekuje:*

Gość I.n.k.a
niestety karta pre-paid odpada bo maz przed wyjazdem niezdazyl zdjac z telefonu sim-lock'a

Gość I.n.k.a
a chyba zeby ja urzywac trzeba miec go zdjetego! prawda?

Ze Skype na komórkę nie będzie tak tanio, coś ok. 0,80-0,90 zł/min. Tanio jest na stacjonarne, tylko 0,08 zł/min. (np. na budkę w Norwegii, jeśli nie ma dostępu do stacjonarnego).