Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka.w.

co myslicie o dacie 27.09.08 na slub?

Polecane posty

Gość jolka.w.

Jest już ktoś na ten dzien? Z jakiego miasta?

Gość bo co
data jak każda inna :O

Gość a co mamy myslec
mi sie nie podoba ze to koniec wrzesnia a nie lubie jesieni

Gość tak albo siak
data ok tylko czy wrzesień to juz jakos zimno będzie

Gość anikkaaaaaaaaaaa
Jesien jest piekna, wolalabym to niz upal 30 stopniowy i stopiony makjaz

Gość zła ciotka
ja bym wolała jakies 2-3 tygodnie wczesniej, ale na pogode i tak nie ma reguły

Gość panczurka
Byłam w zeszłym roku na ślubie 26 września: pogoda była przecudna, nawet trochę za gorąco. Było 27 stopni, zero wiatru, zero zachmurzenia. Tylko noc była chłodniejsza.

Gość ja tak serio
to nic nie myślę na temat tej daty, ale myślę że conajmniej dziwny to temat na topik :P

hej to chyba nie my ammy ci wybierac date slubu tylko ty sama,co opcy ludzie moga ci powiedziec na temat daty??? wybierz ja z narzeczonym

nic sie nie martw ja mam 25 pażdziernika ... i co mam powiedziec nie bielismy innego wyboru bo lokal jaki nam sie podoba miał wylko ten wolny termin... mało tego... w ta noc jest zmiana czasu na zimowy....

Wrzesień to fajny miesiąc na ślub :) Cóż, pogody przewidzieć się nie da. Jak widzisz sierpień tego roku niciekawy. Przynajmniej u mnie...na południu. ciągle chłodno i jak do tej pory w każdą sobotę lało. A dziewczyny wybierajac letni miesiąc napewno miały nadzieje na słońce i piękną pogodę. Wrzesień moze być i ciepły i deszczowy ... nie przewidzisz. Ja wybrałam wrzesień, żeby uniknąć upałów...wydaje mi się, że te w rześniu już nie grożą. P.S. W ubiegłym roku 14 pażdziernika brałam ślub ywilny. Pogoda była cudna. Słońce mocno przygrzewało, niebo bezchmurne, liscie na drzewach we wszystkich kolorach :)

hej dziewczyny kazdy sie znastaniwa dlaczego narzeczoni planuja slub az z rocznym wyprzedzieniem dlaczegho??? ale chyba malo kto wie jak ciezko jest znalesc sale ktora by sie chcialo,kamerzyste zespol,my mamy wesele 10 maja,juz mowie dlaczeho:-) a wiec w czerwcu zdaje egzamin z studium a\\dministracji,nie moglam zaplanowac wesela na czerwiec bo nie wiem dokladnie kiedy mam egzamin a chcialam miec slub przed egzaminem zeby potem moc na spokojnie sie uczyc a tak to bym myslala wciaz o slubie:-) wiec wzielismy maj,najpierw mial byc 17 a dlatego ze sala w tym miesiacu miala tylko dwa terminy wolne,17 i 10,a wiec zarezerwowalismy sale wplacilismy zaliczke a co tu sie potem okazalo ze zespol ktorego chcielismy ma juz 17 maja zarezerwowany wiec zostal nam 10 maj:-) szybko zadzwonilam i upewnilam sie czy mozna zmienic na 10 mjaa w sali i tak zrobilismy i na szlub wlasnie bedzie 10 maja,niestety na dobre zorganiozowanie wesele potrzeba az tyle czasu:-/ co mnie wcale nie cieszy bo to jeszcze ufufufu czasu ale cos czekam:-)

Gość Agna_25
ja mam 20.09.2008 (też fajnie) :). Ale początkowo chcieliśmy 20.08.2008 (ale to niestety wypada w środę) :). Mam nadzieję, że nie będzie upalnie:).

Gość a ja ....
mam 07-06-2008 :) i już nie mogę się doczekać !

Gość powazna 12345
wrzesien super miesiac,my bardzo chcielismy 20.09.2008 ale niestety zespol ten co chcielismy nie mial juz wolnego terminu:-((( wiec slub mamy 4.10.2008!!a co do pogody to teraz nie zaplanujesz,zmiennna jest.

..oblegane dni września to 20 i 27....dlaczego tak jest??? Nie wiem...wrzesień 2008 ma inne soboty,niedziele......,zapewne jakaś dlugoterminowa prognoza pogody.....:)