Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
oliwja mir.

Wszystkie zdradzone kobiety .Porozmawiajmy

Polecane posty

Witam wszystkie panie mam na imie Oliwja i niedlugo skoncze 37lat .Jestem atracyjna kobieta .Przede wszystkim bardzo wrazliwa .Jednak maz po 18-tu latach malzenstwa mnie zdradzil .Zdradzil mnie z kobieta ktora jest wyuzdana ze wszelikch moralnych uczuc .Klamie i to notorycznie .Powiedziala ze ma w D.... mnie i moje dzieci zebyza wszelka cene zostal z nia ,ale tak ze tylko sie beda spotykac bo tez ma meza i jej maz przynosi kase do domu wiec musi byc przynim.Kiedy moj maz powiedzial poraz pierwszy ze chce z nia zerwac to chciala niby sie otruc .Ja jednak wiem ze symulowala,ale wygrala bo znow sie z nia spodkal .Powiedzial jej ze nie bedzie mnie klamac a ona nu ze dlaczego nie ,ze ma mi klamac i jak trzeba bedzie to nawed przysiagnac .Nie posluchasl jej .Teraz jest ta kobieta w polsce i jest spokuj ale wraca jutro .Tak sie boje co to znow bedzie .Dziewczyny ja poprostu czuje ze gasne ze powoli umieram .Bardzo Go kocham i wybacze mu ale on sam do konca nie wie czego chce bo mowi mi zebym czekala cierpliwie az mu przejdzie uczucie do niej.Wpisaujcie wasze przezycia i trzymajmy sie razem pa pozdrawiam Oliwja

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować