Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robicc

Jestem z nim juz 4 lata, ale niedawno stwierdzilam

Polecane posty

Gość nie wiem co robicc

ze kocham go za to jaki jest, co dla mnie robic, zato ze jest czuly, mily, delikatny, kochający, zawsze moge na niego liczyc i ngdy sie na nim nie zawiodlam. Jest tylko jedno ale: nie podoba mi sie jego cialo :( CVo robic? :(

to dosyc dziwne, skoro go kochasz to powinien byc dla Ciebie napiekniejszy, tak jest w moim przypadku, widocznie nie kochasz go tak naprawde

Gość nie wiem co robicc
Nie wiem dlaczego tak jest :( Nie wyobrazam sobie zycia bez niego :(

Gość nie wiem co robicc
To nie chodzi o zapach :):) Chodzi ogolnie o jego cialko

mi się w moim wszystko podoba a jestesmy juz 7 lat! Ciałko ma całkiem mniam mniam- czasami zmieniłabym tylko jego zachowanie...

Gość nie wiem co robicc
A ja bym wlasnie zachowania nie zmienila za nic w swiecie

Gość stranger in big city
kocha sie za nic, bezinteresownie, nie za to jaki ktos jest, kocha sie kogos za caloksztalt! Nie wiem jak moglas dopiero po 4 latach uswiadomic sobie, ze nie podoba ci sie jego cialo?????? SZOK!!!

Gość nie wiem co robicc
Nie wiem czy to przypadkiem nie jest spowodowane tym jak bylam wychowwana. Rodzice zawsze mowili ze seks jest zly, ze nie wolno itd... I moze od tego mnie to tak zniecheca?? Myslicie ze to moze byc powodem?

Gość do biedny kundeIek
spylaj stąd gówniarzu podszywaczu. Czemu moderatorzy nie reagują na te prowokacyjne posty ?!!!!

Gość znam ten ból tylko ja
zdałam sobie z tego sprawe o wiele wczesniej bo po roku....tez byłam z super facetem, miał swietny charakter, traktował jak królewnę, ale nie pociągał mnie fizycznie. to smutne ale związek nie przetrzymał i odeszłam..powiem ci ze bardzo żałowałam tego kroku, bo on był moim przyjacielem, ale wiedziałam ze go nie kocham, ze teksnie bo było mi z nim cudownie. a teraz od 3 lat jestem z innym facetem, który jest równie wspaniały co tamten, a do tego podoba mi sie w 200%.

Gość znam ten ból tylko ja
ja zawsze kierowałam sie zasadą ze facet nie musi byc przystojny ale mi musi sie podobać..związek gdzie partner nie pociąga drugiego fizycznie z góry jest skazany na niepowodzenie. wczesniej czy pózniej. to smutne ale prawdziwe. u ciebie moze wynika to stąd ze przez 4 lata po prostu nie poznałas innego faceta który by ci sie spodobał i miał do tego fajny charakter. mysle ze jak taki sie pojawi to zostawisz swojego faceta...

Gość nie wiem co robicc
Ale chodzi oto ze ja nie chce zmieniac faceta , chce z nim byc! Chcialabym tylko zrobic cos , zeby nadal mi sie podobal! Kiedys bardzo mi sie podobal, a od jakiegos czasu to sie zmienilo :(

Gość nie wiem co robicc
Bez wyzwisk prosze, jesli bys dobrze przeczytal to pisalam ze ma mnoswto zalet!

Gość masakra ........
nie wiem czy szukasz tu rady czy chciałaś sie poprostu wygadac ale conajmnie dziwny ten twój probem ty chyba nie rozumiesz pojęcia miłości. Czy ty go kochasz czy sie nad nim litujesz.

Gość nie wiem co robicc
Lituje sie nad nim?? Nie rozumiem ... On ogolnie nie jest brzydki, podoba sie dziewczynom,

Gość masakra ........
chyba masz za dużo czasu na przemyslenia i sama sobie wymyslasz problemy.

Gość jak sie podoba dziewczynom
a tobie nie to sobie go odpóść bedą inne miały pocieche