Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donhuandemarko

okulary

Polecane posty

Gość donhuandemarko

bardzo lubię zakładać okulary +8 dioptrii mojego dziadka, i wyobrażać sobie że jestem agent Smith z "Matrixa"

Gość algidada
Z wyrazem najwyższego podniecenia na mojej efektownej twarzy przypominającej do złudzenia Ciemną Stronę Księżyca, zdejmuję drżącymi rękami przepocone majtki i w tempie Roberta Korzeniowskiego za najlepszych lat wchodzę na Giewont by umieścić tam kamień węgielny pod sklep z pinezkami, który zamierzam tam otworzyć już w 2045 roku.

Gość lola57
no właśnie... ale ja nie wyobrażam sobie kupować okularów za taką cenę!!! 670zł...!! WoW!!!

Gość lola57
nie można wierzyć wszystkim ludziom. jesteś łatwowierna. w przyszłości uważaj... !!! :)

Gość lola57
ja to się tam nie znam, ale gdy będziesz przekonana, ale już tak na 100%, to może zgłoś sprawę na allegro... może oni coś z tym zrobią...

Gość lola57
musisz przeczytać na aukcji, czy pisała, że to oryginalne, i jeszcze raz bardzo dokładnie sprawdzić. a jeśli okaże się, że naprawdę wrobiła Cię ta kobieta, to ja bym to zgłosiła na allegro, bo wkońcu ponad 600zł nie leży na ulicy... :/ ale wstrętne z niej babsko.... !! aha.. i sprawdź jeszcze ile ma pozytywów, neutrali i negatywów... ok? jak sprawdzisz, to proszę, napisz nam stan jej komentarzy... :)

Gość lola57
czekam... :)

Gość frk-09
możesz sobie czeać biedny kundelek jest podszywaczem i wypisuje brednie :D