Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoniakMoniak

Czosnek na grzybka?

Polecane posty

Gość MoniakMoniak

Przeczytalam, ze noszony w pochwie czosnek leczy grzybka. Przez ile dni go nosic? Znacie jeszcze jakies babcine sposoby na to swinstwo? Bo ja chyba oszaleje z tymi nawrotami !!! Nawet jak jestem wyleczona po ginie to jak mi facet za pierwszym razem wklada penisa to i tak czuje bol i pieczenie. Przerobilam juz 8 ginow i nic...

Gość stara doopa
Ty chyba ocipiałaś??!!

Gość MoniakMoniak
A ty odupiałaś! O co ci chodzi?

Gość Radio Maryja
Idz sie lecz na nogi bo na łeb z 10 lat za pozno :classic_cool:

Gość kalamaRniCa0098
Po co sie odzywasz jak nie umiesz jej pomoc?

Gość Radio Maryja
na glupote ludzka i bezmozgowie nie ma rady :classic_cool:

Gość stara doopa
czonek do pipy chcesz wkaldac? kobieto bez przesady... Juz pomijam sam fakt ze to jakies nienormalne... a wiesz jak Ci bedzie walic z piczy? bleeee wez se odrazu zupe ugotuj...

Gość Radio Maryja
buhahahahahahaha :classic_cool: dobre;)

Gość stara doopa
nie zapomnij dodać drobno pociekanej cebulki bądź szczypiorku! a potem sol,pieprz..wiesz dla wydobycie smaku i aromatu

Gość zamiast czosnek sobie
w pochwe wkladac, to lepiej kup masc clotrimazolum i kaz facetowi smarowac penisa, bo to napewno on jest przyczyna nawracajacej infekcji

Gość stara doopa
wloz sobie ten czonsek i każ mu zrobić minetke ! :D potem niech tu opowie o swych wrażeniach:D

Gość MoniakMoniak
Tylko sie nie potnijcie z tego przejecia drogie panie! Po cholere wchodzicie na forum jak intelekt zostawilyscie pod papierem toaletowym? Wpiszcie sobie w wyszukiwarce "czosnek a grzybica" i zobaczycie glupie cipy ilu osobom to pomoglo. Jebane tapeciary!

Gość no to moze inaczej
ja przeczytalam, ze czosnek jest dobry na kurzajki :) a ze zrobila mi sie jedna na nodze pod kostka postanowilam ja oblozyc na noc czosnkiem :) zgniotlam zabek, nalozylam na kurzajke, dalam opartunek i poszlam spac ... w nocy obudzil mnie bol nogi (!) zdjelam gaze i co ? noga odparzona do miesa :-o do dzis mam blizne :-o a czosnek w pochwie? powim tylko : o kurcze !!!!!

Gość stara doopa
moniak ale musisz odrazu ludzi wyzywac??? wez sie opamietaj kobieto.. i sama przyznaj ze pomysl do najmadrzejszych nie nalezy. i tapeciarą nie jestem pani Pustak

Gość sosik
jakby tak clotrimazol wszystkim tak łatwo i szybko pomagał to by problemu grzybicy nie było. Jak ktos nie wie co to nwracające , trudne do wyleczenia grzybice to nie bedzie tak gadał.Ja robie tak z tym czosnkiem- miazdze ząbek czosnku, zalewam go przegotowana woda o temp ok 80 st C, studze , w tym mocze tampon i tak wkładam do pochwy na noc. przez 3 lub 5 dni.

Gość tatatata
ja kiedys uzywalaalm czosnek , jak byl w pochwie wszytsko bylo oki zero pieczenia itd ale jak wyciagalam to bol i pieczenie nawracalo , niektorzy mowia ze pomaga u mnie nie sprawdzil sie...