Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanzibar

Hej , czy ktos dzownił do Programu Łatwa kasa???

Polecane posty

Gość zanzibar

Czy ogladacie te nocne programy typu łatwa kasa albo dziewczyny w bikinii, gdzie jakaś laska zadaje zagadke a potem miota się po ekranie, zeby ktos do niej zadzwonił..??? dzis widziałam jeden z takich programów, zagadka była bardzo prosta, i płacili za nią 5 tysięcy!! Aj, reka mnie juz swędziłą strasznie żeby zadzwonić, ale jakoś nie wierze w takie rzeczy.. czy ktoś juz tak coś wygrał..? Czy faktycznie warto tam dzwonić..? Pozdr.

Gość frk-099
:D trzeba trafić na tzw wolną linię a przy tym to się nadzwonisz, naczekasz i właściciel tego interesu zarobi :D

Gość frk-099
:D trzeba trafić na tzw wolną linię a przy tym to się nadzwonisz, naczekasz i właściciel tego interesu zarobi :D bo za oczekiwanie na wolną linie się płaci :D

Gość zanzibar
acha, czyli rozumiem że kilka razy trzeba się połaczyć a potem jeszcze naczekać na rozmowę, tak..?

Gość la la mi do
nie jest warto... moja mama miala kiedys ochote wygrac.. puszczala sms-y a na antenie w zywe oczy klamali, ze czekaja, czekaja bo jeszcze nikt nie przeslal odpowiedzi... poza tym zwrotnego sms-a otrzymywala, ze BYLES BLISKO SPROBUJ PONOWNIE

moja kolezanka p[racuej w tym i powiedziala zeby nie dzwonic bo oni tak naciagaja tylko ,a ci ludzie co niby sie \'\'dodzwaniaja\'\' to sa podstawieni

Gość frk-099
mniej więcej tak lepiej zagrać w totka przynajmniej zasady są jasne i nie przyjdzie Ci do domu horrendalny rachunek