Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kksddf

DZIEWCZYNY DZIŚ GIN POWIEDZIAŁ MI ZE JESTEM ZA CHUDA ...ZAŁAMANA JESTEM......

Polecane posty

Gość czemu sprzedajesz
grubaski właśnie wmawiają, ze jest za chuda - jak dla mnie (mam mniej więcej podobne wymiary wszystkie) powinna zrzucić ok 6-8cm w brzuchu brak wcięcia w talii jeszcze nikt o tym nie wspomniał - 22cm różnicy?

Gość chyba niczym
156cm i 42 kg ,bez problemu zaszlam w ciaze,dwoje dzieci-jedno 3400,drugie 3800,wiec niekoniecznie waga ma cos do ciazy,chcialabym byc grubsza,zwlaszcza,ze ponczochy samonosne-najmniejszy rozmiar mają u udzie tyle co ja w pasie :-) i tez slysze,ze jestem chuda,ale nie od lekarza mysle,ze jemu tak sie po prostu bezmyślnie palnęlo,nie ma czym sie przejmowac :-)

Gość gjh
ja tak mam całe życie chuda i chuda pieprzyć to

Ale czym Ty się przejmujesz? Skoro lekarz powiedział Ci ,że jesteś chuda no to pewnie jesteś tylko co z tego? Jeśli to nie jest wynik twoich diet, tylko tak masz z natury to dziękuj losowi, bo lepiej jest być z natury chudym niż mieć wrodzone skłonności do tycia. A problemy z zajściem w ciąże miewają anorektyczki, a nie zdrowe osoby chude z natury:)

Gość zły szczurek
ja jej wierzę , że wygląda bardzo chudo przy tych parametrach mam 175 wzrostu, schudłam raz mocno i przy wadze 60 wyglądałam jak szkieletor

Gość zły szczurek
zreszta cholera wie - moze własnie pół godziny temu była u niego jakas anorektyczka, która nie moze zajsć w ciażę i to mu jakos podziałało na wyobraźnię nie ma sie czym przejmować