Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszusiowa zolza

jaki charakter powinna miec kobieta by facet wciaz gonil kroliczka?

Polecane posty

Gość puszusiowa zolza

jakie wy macie teorie na ten teamt? tzreba byc chamska i opryskliwa?nie mowic o swoich kompleksach, obawiach, uczuciach?

Gość ola_oleczka
napewno nie powinna byc za dobra bo wiekszosc facetow tego nie potrafi docenic. Z obserwacji widze ze najlepiej mają te zołzy ;).

Gość puszusiowa zolza
spadaj to, ze sie o to pytam nie znaczy, ze mam zamiar zaraz taka byc.jestem tylko ciekawa.

mnie to gonienie - unikanie- męczy Najfajniej jets jak są razme oboje, ale dalej flirtują, ale są ze sobą, a nie facet jej unika. Ucieka, pokazuje sie z innymi - co to ma znayczyc to nie wiem cos w stylu- słuchaj tu mam lepsze? bo z mediow? a one sobie dzieki jemu nazwisku sławe nabijaja. O aktorce:O maji nie słyszałam, ale odkad mieli wspolna fote na tpv 3 było o niej głosno:O taka głupia ta majka pamietam ja z kawalera do wziecia. Az jej ten kawaler rzekl co o niej mysli i o jej nachalnosci

Gość puszusiowa zolza
tamit--->trudno cie zrozumiec, musisz miec duzo mysli w glowie bo napisalas bardzo niezrozumiale:)

Gość puszusiowa zolza
no i takiej odpwiedzi oczekiwalam a nie tego co napisalas w poscie 1 :)

Gość puszusiowa zolza
ale chyba miala sna mysli, ze zlza odstrasza a przylepa zniecheca

Gość z opryskliwym chamem
nikt nie chce nawet dzielic parkietu

Gość żal mi tych kobiet
ciągle tylko się główkują co zrobić żeby facet gonił kroliczka, ale nie uświadamia sobie w ogóle tego że jeśli w ogóle się nad tym głowi tzn. że facet nie kocha jej. Dlaczego kobiety nie potrafią żyć same dla siebie tak jak faceci. Dlaczego to kobieta musi stawać na rzęsach żeby facet od niej nie odszedł a nie odrotnie ? Jeśli tak jest to znaczy przecież że albo ona ma jakiś problem albo ten facet jakiś taki rozpuszczony jest jeśli nie potrafi jej docenić. Zapominacie o tym, że to facet ma się starać!

Złote środki są nudne. Szukamy ideału? Czy może da radę założyć, że jednak każdy ma swoje preferencje i nie ma jednej odpowiedzi na pytanie zadane przez autorkę? A tak na marginesie...\"gonił króliczka\" powinno być w cudzysłowiu, bo bez dość śmiesznie brzmi :D

Gość puszusiowa zolza
żal mi tych kobiet -->ale tak to jest, ze jak kobieta odda cala swoja dobroc i milosc to facet tego nie doceni, nie wiesz o tym? i tak to najczesciej jest, ze jak jedna osoba poczuje sie zbyt pewnie w zwiazku to jej sie nudzi itp.n i faceci maja sie o nas starac tak jak napisalas i tu dalej przychodzi na pomoc moj topic.

Gość No jasne że tak.
Tylko że zapominacie jeszcze o tym, że ta cała zabawa w króliczka nie może trwać przec cały czas bo to jest dobre na początku znajomości. Natomiast nie wyobrażam sobie tej zabawy kiedy są już dzieci. Jeśli po latach kobieta dalej musi zgrywać uciekającego króliczka żeby facet od niej nie odszedł no to sorry jest to to znaczy że facet jest dziecinny. Wyobrażacie sobie kobiete mającą dziecko i obowiązki zajmującą się takimi bzdurami ? Facet przede wszystkim musi być dojrzały i wiedzieć czego chce. Jeśli ciągle musi mieć podniete i biegać z jakimiś króliczkami to ja nie chce takiego faceta, bo nie mogłabym na takiego liczyć ani mieć z nim żadnego oparcia. Prawda jest taka że tylko rozpuszczeni powodzeniem i niedojrzalo faceci odczuwają potrzebe biegania za króliczkiem. Nie nadają się na mężów ani na ojców gdyż nie są w stanie znieść ciężaru codziennej rutyny. To Ci mężczyźni którzy myślą realnie i wiedzą czego chcą zakładają stabilne rodziny. Wszyscy koledzy mojego faceta mają już stałe wieloletnie dziewczyny albo żony. Tylko jeden się ostał co to ciągle musi ganiać za króliczkiem. Wszyscy są już w związkach a on jest sam.