Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22...

SPOKÓJ

Polecane posty

Gość 22...

Choc jestem z nim dopiero 4 miesiace czuje taki błogi spokoj w tej miłosci.... Nie ma kłotni, zadnej... Jest przyjazn, kompromisy, wspolne hobby... Wszystko jest tak jak trzeba... Nie chce szukac juz innego, chce JEGO na zaswsze!!! (on mnie tez).... Czy to nie za szybko na taki SPOKOJ?

Gość stara doopa
ile tu dzis zakochanych topików..ło jeruna...

Gość 22...
Czy to zle? Ja tez wiele przeszlam i tu cierpiałam... A teraz jestem ZAKOCHANA :) Ty tez bedziesz!

pewnie, ze zawsze:) kłonie są jak sa nieporuzmienia, a one sa z niedomowien z tego, ze zamiast czas dzielic z ukochana i z nia rozmaiwac wybieramy gadki i czas z koleznamki, aone takie madre ze hej:O same głupie i one maja rady dawac? ich zycie duzoo mowi o nich. Maja juz nie psycholog? juz aktroka? nie mowiac juz o alce.

Gość takie rzeczy to tylko w ERZE..

Gość 22...
tamit o co chodzi?

Jestescie dopiero 4 miechy,wiec sie nie dziwie ze go mocno kofasz i chcesz by byl tfoj na zafsze heehhhe wiesz,jakos mnie nie rajają takie krotkie zwiazki,wroc tu i pochwal sie jak bedziesz z nim conajmniej z 5 lat i bedziesz szczesliwa. :)

Gość 22...
Ale ja nie jestem juz dzieciakiem i mialam przed nim i zwiazki kilkumiesieczne i kilkuletni jeden i wiem co mowie... czuje roznice....

Gość 22...
Carinio dziekuje:) kazdego przyda sie odrobina szczescia :)