Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś taki jak ja JESTEM

nudzi się co?NACIESZCIE OCZęTA!!!

Polecane posty

ludzie mają obsesję na tym forum na Twoim punkcie nie wiesz?:) co tam się ludźmi przejmować :P :) niech sobie piszą... znudzi im się :)

Gość były pupy teraz ciałka
nie tylko Ty :P

Przyznaję też, że to ja byłam autorką planu ataku, mającego na celu wyeliminowanie ministra Ziobro. Rozpalona jego płomienną mową w tvn24 zrzuciłam majtki i chciałam wysłać mu zdjęcie mojej wielkiej i tłustej doopy. Niestety, email został przechwycony przez agentów BORu, którzy następnie wykorzystali bezprawnie mój wizerunek w celu zastraszenia posła Filipka:(

zazdroszczą nam pięknych ciałek....lub chcieli by nieć takie Kobiety w łóżku i pozostaje im tylko masturbacja...:P

dzięki Lagi,chyba tu kogoś poje......no wiesz.;);)jakaś durnota wkleja moje (i nie tylko moje )foty a potem jest na mnie,że to ja się lansuję....pewnie ....a tak w sumie to leje na to co tu o mnie pomarańcze wypisują.dziwne,że na czarno jakoś nikt się nie odważy mi pojechać:D:D

Czarniejsza... bo to wszystko, że Ci mężczyźni napatrzyli się na Twoje ładne zdjęcia ;) i teraz... prowokują :) tandetnie :-o

Gość Pan minetek
Połowa ciała tylko pokazana 😡 Ciekawe jaką ma buzie :). Mam nadzieję, że nie lalkowatą :o

a co maja Ci pojechać... daj spokój... nie mają Ci czego zarzucić ;) pozostaje im zazdrość i wypisywanie obelg z tajniaka :P :D

jaką mam buzię.....bardzo ładną....... oszalał byś z zachwytu....

moje fotki były tylko i wyłącznie na topicku\'\'REAKTYWACJA B...........N....\'\'i jeszcze na jednym gdzie nic nie widać tylko jeansy i podkoszulka.i na tym koniec.i więcej tego błędu nie zrobię:D:D

Gość Pan minetek
Póki nie zobaczę będę musiał wierzyć Ci na słowo :o, A to chyba jednak nie jest najlepszy pomysł:classic_cool:

to był bardzo fajny topic... ekscytujący :) zejdzie się parę takich matołów, \"pokradną\" zdjęcia i myślą, że są zabawni...:-o nie ma co sobie Czarniejsza psuć nerwów... :D

Ja Ci sie odwaze na czarno powiedziec, ze masz ladne cialo-nawet bardzo, ale to nie zmienia faktu , ze w gruncie rzeczy jestes pusta i glupiutka zakladajac ten topik i wklejajac swoje foty po czym wlazisz na czarno i zaprzeczasz jakobys to byla Ty:O:O Zalosc serce sciska

Co zabolala Cie prawda...:DPrawidlowo!Cel moj zostal osiagniety.Co jak co ale glupote ludzka trzeba tepic...:)

i dalej wlaze.... a Ty i tak pusta i tepa pozostaniesz.W tej kwestii juz raczej nic sie nie zmieni:) Do ksiazek matolku, byc moze masz jeszcze minimalna szanse....:D

no spokój.. :P przyjazna, rodzinna atmosfera ma być :D

przemoc fizyczna raczej sensu tu nie ma.Powiedzialam lasce co mysle a ona sie bulwersuje

a ze skoczka dalej emanuje agresja i ogólna antypatia... :classic_cool:

oj,dziecinko....zastanów się co mówisz,ja już dawno szkołę skończyłam a ty zdaje mi się zamiast zająć się czymś pożytecznym siedzisz przed kompem i udajesz bóg wie kogo....no ale cóż nic innego ci nie pozostało:P:P

lagi--widze , ze od naszego ostatniego spotkania na moim topiku nic sie nie zmienilo--dalej wykazujesz duze braki intelektualne i probujesz nadrobic blyskotliwoscia(z marnym skutkiem zreszta) "Tylko matolki sie bulwersuja poznawszy prawde..."

skoczek weź mi naskocz ... :classic_cool: i wypad... nie portafisz sie zachować prostaczko...

to tylko pseudointelektualistka... nie ma się czym martwić :D żegnamy panią ozięble :P :D