Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komentarza brak

na onecie zrobili artykul o czulym wojtku

Polecane posty

Gość komentarza brak

przeciez ten gosc jest pokrecony, a teraz robia z niego gwiazde:O

Gość widzialam
w ogole go nie kojarze ale szczegol

Gość ten gosc se jaja robi
:D

Też widziałam ten artykuł:) A dla mnie to zabawne, że facet dorobił się sławy, pisząc takie durne komentarze:D

Czytałam... No cóż... W naszym kraju głupota jest najbardziej podziwiana , a gwiazdami stają się tacy właśnie ludzie... Chociaż facet na pewno głupi nie jest, tylko prowadzi taką grę, ale po co mu to...?? :O

Gość a kto to jst
???

Gość komentarza brak
na onecie jest ten artykul. mozecie go sobie przeczytac. swego czasu odpisywalam mu na forum, ale gosc szybko wydal mi sie nuuuudny. co za duzo to niezdrowo

deja vu -> a może właśnie po to? W końcu nie każdy, kto wypowiada się na forum doczekuje się artykułu na swój temat. Onet skorzystał na jego wypowiedziach i podniósł sobie poczytność:)

Gość wydaje ci sie ze masz

Tak, facet chciał czymś zabłysnąć, a że inteligencją raczej trudno się wybić ponad przeciętność, zastosował chwyt na głupka ;)

Gość tu go nie było więc o co chodz
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość tu go nie było więc o co chodz
znacie go? ja nie, nawet nie wiem kto to jest, chyba jaki debil

Ja dopiero dziś się o nim dowiedziałam, ponieważ ten artykuł był na stronie głównej Onetu.

Ja miałam przyjemność czytać niektóre z jego wypowiedzi. Facet celowo robił z siebie kretyna, chcąc zwrócic na siebie uwagę, co, jak widać, świetnie mu wyszło:P

Gdyby był takim idiotą, za jakiego się podaje, nie potrafiłby tak pisać... Spryciarz jeden, no! :P

Ja uważam, że facet jest inteligentny. Robił sobie po prostu pośmiewisko z ludzi- zakładał banalny temacik, który zawsze ściągał dyskutujące i obrażające się nawzajem tłumy...

Właściwie często podobnie jest na kafe... Ktoś zakłada temat, będący prowokacją i zbiera się grupa ludzi, którzy kłócą się, obrażają i \"przekrzykują\", a sam założyciel siedzi sobie z boku i pewnie śmieje się z nich... ;)

Chyba tak jest na każdym forum publicznym...ludzie tacy już są, że reagują na głupie zaczepki:D

aaa gwiazda na forum Onetu ee to mnie nie specjalnie obchodzi TUTAJ to co innego ;)

AB rh+ -> wejdź sobie na onet.pl artykuł jest widoczny. albo skopiuj link, tylko bez spacji.

A najgłupszy jest ten pseudodziennikarz który o tym napisał. Widocznie do niczego innego się nie nadaje.