Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suzi1

Czy mozna odmlodniec??

Polecane posty

Gość suzi1

Czy mozna odmlodzic swoja twarz?? Nie wiem, moze jakies sekretne mieszanki ziolowe, mikstury czy cos w tym stylu. Slyszalyscie o czyms takim?

Gość tak słyszałyśmy
operacja plastyczna i botoks :O

Gość suzi1
kobiety po operacjach plastycznych wcale mlodziej nie wygladaja, tylko groteskowo. Nie chodzi mi o pozbycie sie zmrszczek, tylko o mlodszy wyraz twarzy

Odmłodnieć nie można, można tylko opóźnić starzenie skóry prowadząc odpowiedni tryb życia, gdy jest się młodym. Ale tak naprawdę decydującą rolę odgrywają geny. Ziołami na pewno się nie da cofnąć czasu, można co najwyżej kombinować z makijażem, ale to trzeba umieć, tak by się nie wydać śmiesznym i jeszcze bardziej starym:)

Gość a ile masz lat
a ile chcesz mieć?

Gość eksperymentka
mozna, za pomoca ajurwedy, odpowiedniej diety, masazy i oczyszczania organizmu

Gość rada x 777
tak, ale trzeba dostosować się do poniższych warunków: 1. taniec 2.gimnastyka. 3.pływanie 4. sport miłosny nie zapominając o prawidłowym odżywianiu, higienie w pełnym tego słowa znaczeniu, pozytywnym nastawieniu psychicznym. Więcej na www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość pustulka
Mozna. trzeba zrobic kilka rzeczy. 1 uprawiac sport, moze byc NW 2. oczyscic organizm, podleczyc sie najlepiej ziolami 3. odzywiac sie prawidlowo, wazne co kto przez to rozumie - odzywiac sie tak jak to potrzebne danemu czlowiekowi, na pewno duzo jarzyn i owocow. 4. Uzywac ziolowych kapieli 5. wyrzucic mydlo ( hym tylko czym je zastapic?), trzeba by cos zdrowego poszukac ) uzywac po kapieli plukanek letnia woda (1l) + lyzka ocetu jablkowego 6. Ubierac sie ekologicznie (len, bawelna inne tkaniny naturalne) 7. Ubierac sie stosownie do temperatury na zewnatrz. 8. Robic gimnastyke twarzy (Eva Faser - to dziala) 9 Starac sie o ekologiczne otoczenie. Jak najmniej sztucznosci. 10. Byc dobrym czlowiekiem to maluje na twarzy usmiech.

Gość suzi1
Mam 23 lata, wygladam na troche mniej, ale marze o tym, aby wygladac na 19. Co do tej gimnastyki twarzy, to nie jestem przekonana. Ludzie z bardzo zywa mimika maja szybciej zmarszczki niz ci powazni, szczegolnie w kacikach oczu.

Gość pustulka
jak sie ma 23 lata to sie dopiero dorasta. Odmladza sie w po 40-ce :) i to jeszcze nie bardzo, no ale po 50-ce spokojnie:P

Gość no to mnie rozbawilaś
byłam pewna że pisze to 50-letnia kobieta. A Ty wydajesz mi się śmieszna. Musisz być psychiczna jeśli w wieku 23 lat zakładasz takie topiki. To co ty bidulo zrobisz za 20 lat jeśli w tak młodym wieku tak zdziwiasz ? Pewnie się posrasz z rozpaczy.

dziewczyna wygląda starzej gdy: ma włosy pofarbowane na czarno maluje brwi kreską nadmiernie sie opala zbytnio sie maluje jeśli więc cos z tego Cie dotyczy, po protu zrezygnuj z tego

Gość dobrze napisałaś za 1 razem
"Starzej" się pisze.. odmiana od słowa "staro" gdzie jest litera "r"

to czemu na google wyskoczyło mi stażej?? Chyba przestane ufać netowi a zaczne wierzyć swojej intuicji:P

Gość dobrze napisałaś za 1 razem
net nie jest godny zaufania ponieważ tak samo jak tu na forum ludzie piszą z błędami tak na wielu innych stronach również. Tylko słownik jest wiarygodny. Np ten. http://sjp.pwn.pl/ http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=starzej Sorry za czepialstwo.

Gość aaa...
pustulka -> plukanka + ocet jablkowy ? jak to stosowac na cale cialo po kapieli ? jesli mozesz odpisz

Gość nie mam zarostu na głowie
ponieważ temat głupi to go rozwlekę ponad miarę. KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Gość nie mam zarostu na głowie
o:D nie da się:D no to w dół: g g g g g g g g g g g g g g gg g g g g g g g gg g f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f t t t t t t t y y y y y y u u u u u uu u u u u u u u u u uu 🌻 r r r r r rr rr r r r r r r r r r rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrr r r r r r r r r rr r r rrrrrrrr rrrrrrrrr rrrrrrrrr rrrrr r r r r r rr r r 4 444444 44 4 4 4 4 4

Gość pustulka
aaa: litr letniej wdy + lyzka octu jablkowego (czystego bez zadnych innosci!) I po kapieli sie oplukac tym , chlapiac lub przecierajac gabeczka zwilzona tym, jak komu wygodniej. Mysle ze i do spraya mozna by dac. byloby oszczedne. Ocet pwoinno sie robic samemu w domku taki najlepszy ponoc, ale ja kupuje kamisa, chociaz zawiera jakies tam " E cus tam" Jak ktos znajdzie dobry ocet jablkowy na rynku niech doniesie. Przepisow na ocet jablkowy w sieci mnostwo, wystarczy pogooglac.

dobrze napisałaś za 1 razem - dzięki:) mi tam nie przeszkadza jak ktoś zwróci mi uwage na błędy:)