Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto mi poradzi

Pytanie dotyczące zakupu...

Polecane posty

Gość Kto mi poradzi

...zakupu nowego laptopa. Na Allegro są nawet za 1200-1600zl calkiem dobrej firmy. Ale w zwiazku z tym mam pytanie czy jak zamowie taki laptop to on jest juz gotowy do uzycia,że tak powiem czy trzeba jeszcze wgrac WINDOWS, bo ja sie na tym nie znam... Na Aukcji Allegro pisze ze laptop ma juz takie bajery jak pamiec , karty dzwiekowy itp. ale nic nie pisze ze ma juz wgrany system Windows z programami Word itp. PROSZE O RADE CO I JAK

Gość Kto mi poradzi
up up up Prosze slicznie o odpowiedz osoby znajacej sie

Gość stokri
he he he no windowska za taka cene to raczej tam nie bedzie, ms office tym bardziej:P

Gość stokri
bedzie linux i windowsa sama musisz sobie wgrac, a nastepnie inne programy typu ms office:)

Gość stokri
a podaj link do laptopa ktory cie interesuje???

Gość łee
to zalezy, niektórzy instalują system (windows lub linux darmowy), niektórzy dołączają płyty z windowsem ale raczej nieoryginalne :P a reszte musisz sobie sama wgrać

Gość stokri
no niekoniecznie jak ja kupowalam laptopta ze sklepu to nic mi nie konfigurowali sama wsio robilam w domu:P

Gość Kto mi poradzi
A taki Windows i Office drogi jest? Kurcze tylko ja nawet nie wiem jak go by wgrac... :o A jest np mozliwosc zakupu takiego ,,GOTOWCA" , gdzie jest juz wszyscho??? Dacie mi jakiegos linka na Allegro? Prosze.

Gość stokri
no windows to chyba kolo 400 zl ms office jeszcze drozszy, dlatego kazdy jedzie na nielegalu:P

Gość Kto mi poradzi
W sumie nie zalezy mi na jakims wypasionym komputerze, wlasciwie chce tylko żeby byl w formie laptopa i mial programy typu Word, Power Point itp, oraz oczywiscie naped CD/DVD. Do szczescia nic mi wiecej nie potrzeba :) Ale badziewia nie chce

Gość Kto mi poradzi
up :)