Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatahj

Najlepszy tonik na świecie dla tłustej cery!

Polecane posty

Gość duhh
czy jest on do kupienia tylko na tej stronie?

Gość tatahj
Nie wiem czy tylko tam:O Ja tam zamawiam inne rzeczy i dlatego na niego trafiłam.

Gość maybelline- jest taki podkład
a co on takiego dobrego robi dla skóry, skoro tak zachwalasz?

Gość tatahj
Jezuuuu... leniu przecież masz tam opis:O

Gość maybelline- jest taki podkład
wypraszam sobie te epitety, po pierwsze - przeczytałam opis od razu, po drugie - czytałam wiele takich entuzjastycznych opisów a potem wywalałam te cuda do kosza, skoro zakładasz taki temat to opisz jak faktycznie działa ten hydrolat, czy reguluje wydzielanie sebum, zapobiega pryszczom, zachwyconym można być z wielu powodów :-P

Gość Leń to nie epitet

Ja stosuję wyciąg z oczaru do produkcji własnego toniku. Oczar jest świetny :) Łagodzi podrażnienia. Użyty sam, bez dodatków, lekko ściąga skórę i faktycznie reguluje wydzielanie sebum, ale rewelacji nie należy się spodziewać - to nie jest tonik matujący. Stosuję go też do przecierania skóry po depilacji czy goleniu, goi ranki i zapobiega krostkom. Mam natomiast zastrzeżenia co do zapachu w opisie, moim zdaniem jest średnio przyjemny, ale b. szybko sie ulatnia. Nie sądzę żeby na każdego działał tak samo, trzeba wypróbować. Nawet najlepsze kosmetyki nie każdemu muszą podejść.

Gość pomadka.
podnosze, Jak nalezy stosowa ten hydrolat ? Tak na stronce jest napisane, że trzeba spryskac twarz...

Gość tatahj
hehe, dokładnie, leń to nie epitet. Epitet to przymiotnik a leń to rzeczownik:P Stosuję tak jak tonik: nalewam dosyć obficie na wacik i przecieram twarz.

Gość pomadka.
lepszy ten hydrolet czy tonik oczarowy ? dostane go w aptece ?

Gość tak na zdrowy rozmum
to hydrolat lepszy bo naturalny.

Gość do pomadka
pomyśl, co jest lepsze: mus z truskawek czy mus o smaku truskawkowym. To masz już odpowiedź czy lepszy hydrolat czy tonik.

Gość gość
TONIK NA BAZIE WODY MORSKIEJ od Hildegard Braukmann, super sprawa - pomaga na rozszerzone pory, cera wygląda stopniowo coraz lepiej, zdrowiej, jest pozytywnie odmieniona. Pewnie że to kwestia systematyczności, dochodzi kwestia naturalności kosmetyku, ale najważniejsze, że widoczne są efekty jego stosowania.