Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

senny_koszmar

Jestem zla matka.

Polecane posty

Gość wielkie mi co
a konkretniej o co chodzi ?

O moj brak podejscia do dziecka. Jedyne, co potrafie, to nawrzeszczec na syna, a pozniej oczywiscie meczy mnie sumienie, bo chodzi wystraszony przez reszte dnia. Zwyczajnie brakuje mi cierpliwosci. Martwie sie, ze za kilka lat mnie uswiadomi, ze jestem zwyrodna matka.

Gość dylematyy
potrzebna ci terapia, albo kilkudniowy odpoczynek od codzienności. Dobrze, że uświadomiłaś sobie, że to co robisz, krzywdzi was wszystkich....

Gość wielkie mi co
możesz to zmienić,pohamuj emocje,zanim krzykniesz policz do 30,pomaga;] brak Ci cierpliwosci,jak się postarasz bedzie dobrze,a teraz przytul syna i przepros za uniesienie

Wcale nie jestem zmeczona, we wszystkim pomagaja mi rodzice. Na warunki tez nie narzekam. Chyba jednak wina jest moj charakter.

Gość jajajammm
ja jestem mamą dopiero pół roku a już boję się że będę złą matką.Gdy mała jest grzeczna to świata poza nią nie widzę ale gdy przez dłuższy czas marudzi, nie chce spać,drze się bo chce non stop na ręce a mi czasem już ręce opadają to szlag mnie trafia.Oczywiście nigdy bym nie uderzyła takiego maleństwa ale boje się że jak bedzie starsza i nie będę miała sił to nieraz jej przyleję albo nawrzeszczę na nią

Gość daj spokoj
każdy ma lepsze i gorsze dni....