Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona_anka

dziewczyny, prosze was o pomoc!!

Polecane posty

Gość zrozpaczona_anka

witam serdecznie, mam spory problem z włosami. Zaczne od poczatku: od wielu lat farbowałam wlosy na kolor czarny, jednak od jakichs 6 mesiecy juz tego nie robilam, moj naturalny kolro to ciemny braz. Z racji tego ze odrosty byly juz dlugie a czarna farba zdawala sie bys juz na tyle sprana, postanowilam zafarbowac wlosy na kolor wisniowy, zakupilam w tym celu farbe brilance ognista czerwien..... Na pudelku bylo napisane ze ma dzialanie 2in1 czyli rozjasnia i koloryzuje jednoczesnie wiec zaufalam producentowi. Niestety efekt wysedl taki jaki moglam sie spodziewac.... Odrosty wyszly ładnie tak jak chcialam ale reszta wlsow.... jest nadal czarna z lekka tylko poswiata tej ognistej czerwieni. Nie chce znowu zafarbowac ich na czarno, myslama nad zakupem dekoloryzatora joanny i pokryciu nim tych czarnych fragmentow wlsowo by nastepnie nalozyc pozadany kolor. Jakiego efektu moge sie spodziewac? Czy cos z tego wyjdzie? Nie moge juz patrzec na te wlosy, a minely dopiero 4 dni ;(

Gość zrozpaczona_anka
prosze napiszcie co moge zrobic w tej sytuacji.....

Gość Kamilka_____
niewiem co ci poradzić ale napisze tylko jedno odradzam uzywania joanny poniewaz najbardziej niszczy włosy

Gość zrozpaczona_anka
a jaki dekoloryzator polecasz???

Gość ange878
a ja bym proponowała wybrać się do fryzjerki i nie kombinowac sama...

Moja mama jak sobie chciała rozjaśnić takim dekoloryzatorem (nie wiem jakiej firmy) farbowane przez wiele lat na brąz włosy to jej taki pomarańczowo-złoty kurczaczek wyszedł. Także radzę wizytę u fryzjera:)

Gość fsdfsd
Nie ma innej rady jak wizyta u fryzjera. Sama farbowałam kiedys włosy na czarno i potem przestałam, pojawiły sie odrosty i chciałam jakis jasniejszy kolor. NIe ma szans by jakakolwiek farba chyciła na czarnych farbowanych wiele razy farbowanych. Moze to zrobic tylko fryzjer kilka razy sciągając kolor specjalnymi srodkami. Zanieg trwa nawet kilka godzin. Mozesz sama oczywiscie eksperymentowac, ale w sprzedazy nie ma takich srodków jakie uzywają fryzjerzy. Jedyne co mozesz to zniszczyc sobie włosy a i tak efekt bedzie opłakany

ja mam od 3 lat wlosy farbowane na czarno z palette i nic nie umiem z tym zrobic, ale wiem jedno- lepiej miec czarne włosy niż w ogole nie mieć! nie uzywaj dekoloryzatorow!

Zdecydowanie odradzam eksperymentowanie z dekoloryzatorem w domu. Jeśli zależy Ci na dobrym efekcie, idź do fryzjera.