Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomez

Dziś powiedziała mi że

Polecane posty

Gość Tomez

Jest w ciąży. Właściwie to sie ucieszyłem (najwyższy czas na dziecko) tyle że ona powiedziała ze tak naprawdę to nie jest na to gotowa i nie wie czy sobie poradzi i że lepiej by było gdyby dziecka nie było.Powiedziała że nie będzie potem wyglądać tak jak kiedyś itd... SAME PROBLEMY! wcale radości :( Jak mam sobie to wytłumaczyć? zawsze widziałem ją jako śliczną, niezależną i odpowiedzialną kobietę którą kocham ... Co o tym myśleć?

To, że się boi, czy będzie miała siłę na dziecko, czy będzie potem dla Ciebie atrakcyjna, czy Ty będziesz miał siłę i chęci do przyjęcia takiej odpowiedzialności, może też to, że boi się porodu, który ogólnie mówiąc przyjemnością nie jest:O Dlaczego na forum się pytasz, co masz myśleć?:(

Gość ja tu widzeeee
że ona ma raczej problem z Tobą, boi się że przestanie być dla Ciebie atrakcyjna i że nie poradzi sobie. Zamiast mieć do niej pretensje powinieneś zapewniac ją że jej pomożesz i że będzie dla Ciebie tak samo atrakcyjna

Gość Tomez
ponieważ nie mam kogo zapytać co sie z nią dzieje Kumple mówią że jej przejdzie ale to mnie nie uspokaja :(

Gość Tomez
Ja nie mam do niej pretensji tylko po prostu nie rozumie...

Gość Tomez
nie nie jest to prowokacja

Gość Tomez
naprawdę myslicie że problem leży we mnie?

Gość ja tu widzeeee
Hmmm.. może nie od razu jest tu jakiś wielki problem. Dziewczyna napewno jest zaskoczona, pisałeś że nie planowała dziecka narazie. Myśle że Twoje zapewnienia o tym że wszystko będzie wspaniale i ok nie zaszkodzą :-) Powodzenia

Gość iZENNNNNNNNNNNNN
Zycie? chyba was coś opentało ona sie boi (strach to ludzka przypadłość!) powiedz jej że kochasz ją nad życie i że ZAWSZE tak będzie myśle że poradzicie sobie no i gratulacje przyszły tatusiu!