Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

whisper

kur........... CO??????????????

Polecane posty

Chce mi sie krzyczeć!!!!!!!!!!!! Mój chłopak właśnie mi powiedział, że dwa tygodnie temu wziął ślub... Tylko się upić i nie zastanawiać nad tym... Mam dość... Nie wierzę... Kur....wa CO??????????????????

Gość Tegas nie tegas
o kurwa! nie zamartwij sie takim palantem a tamta moze w ciąży jest?

twierdzi ze nie.... powiedział, że chciał mi zrobic na złośc.... bo ja sie nie zgodziałm wyjsc za niego... wział tylko ślub cywilny, a ze mna normalnie sie spotykał, jak gdyby nigdy nic. A teraz jeszcze zaskoczony, ze go wywaliłam za drzwi. Mam za małą głowe zeby to pomiescic. Ide po wino... do barku :(

przepraszam, na codzien nie przeklinam ale zaje* bym tego pi* sk* :-o whisper, badz dzielna. pozdrwiam i sle duzo wsparcia z IRL.

Gość a ja mam odwrotnie to straszn
to chyba jakiś żart?

wiecie co jest najgorsze, ze on to traktuje jakby kupił nowa pare spodni... a on kurwa ma zone. Moj facet, jeden jedyny najwspanialszy... Owszem nie zgodziłam sie za niego wejsc - oświadczył mi sie w walentynki... Ale nie zgodziąłm sie tylko dlatego ze znaliśmy sie tylko 3 tygodnie. Kochałam go wtedy jak i teraz, ale dla nie była to zbyt powazna decyzja. Rozmawaialismy nieraz o slubie, chciałam zebysmy razem zamieszkali, a slub za jkis czas. Mamy po 25 lat, wiec po co sie spieszyc... A teraz straciłam wszystko..............................

whisper -> jeśli to co mówisz, jest prawdą( i on też Cię nie okłamał) to jest zwykłym [nie przeklinam] i lepiej zapomnij o nim jak najszybciej...

Gość a ja mam odwrotnie to straszn
No coś Ty? Co straciłaś? takiego pokręconego palanta? nad czym rozpaczasz? Leć ze świeczką do kościoła i dziękuj, że Cię Niebiosa wybawiły od życia przy boku niedojrzałego durnia!

jak mam zapomniec... kocham go, życ bez niego nie moge... choc nigdy nikt mnie nie zranił swoim zachowaniem tak jak on. Najbardziej wkurza mnie to, ze on tego nie rozumie. Tak jakby nic sie nie stało. Traktuje to jako nauczke, bo sie nie zgodziłam...

Gość karolina16
napisz do Popcornu

Gość to niech wezmie
z nia rozwod, tak trudno?chyba ze zakochal sie i nie chce byc z toba juz:P

powiedział ze chce byc ze mna. Ze mnie kocha... Nie chce go znac, tak jak ktos wyzej stwierdził palant jakich mało... Jak mozna byc tak popierd... Co on myslał ze rzuce mu sie na szyje...

Gość brszuszysław
Nie wierzę w to. Nie ma chyba tak głupich bab!

Kobieto, pomyśl racjonalnie. Po jaką cholerę brał ślub, przecież nie dla żartu..... bierz nogi za pas i uciekaj.

Nie wierze :O No nie wierze w to co czytam :O:O:O:O:O:O Gdzie ty taki okaz znalazłaś :O:O:O:O

Okaz....w małopolsce :/ Nie wierzycie jak czytacie, a co ja mam powiedziec. Przyszedł, przytulił mnie, poszliśmy na spacer, pocałował, mówił jak mnie kocha, a potem .... :( Z ta dziewczyna, z która wział ten slub nawet nie mieszka. Już sama nie wiem, moze chciał sobie jaja zrobic... od tak dla zartu

a obraczke ma? pokazal Ci pokwitowanie z USC ? ;) ja myśle, ze sobie jaja robi

Gość kiciuśka maluśka
Trudno w to uwierzyć, naprawdę! Ale jeśli to prawda, to kopnij go w dupę aż miło i nie myśl o nim.

Bosze :O powiedz , że takich du... nie ma i że to tylko niesmaczny żart . Choc przyznam , że za taki żart to :O:O:O

pokazał mi obraczke miał w kieszeni. Nowa, bez watpienia. Akt z USC nie widziałm, juz nic nie chciałm po jego słowach tylko uciec i zostac sama.

no ja mam juz za soba ponad poł buteli wina.... musze sie spic, zeby połozyc sie i zasnac, broń Boże sie nad tym nie zastanawiac.... bo zwariuje... tylko mama pyta co sie stało... przeciez jej nie powiem... po co.