Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalala31

Mam sczupla twarz. Czy niemogę nosic dlugich włosow??

Polecane posty

Nie wiem co rozumiesz przez szczupłą twarz, twarz pociągłą z wysokim czołem? Do pociągłej buzi długie proste włosy na ogół nie pasują, bo jeszcze bardziej ją wydłużają.

Gość lalala31
No tak.Mam pociagla twarz,owalna,.czolo mam normalne. Mojs twarz mozna nazwac "chudą''

Gość wanilia*
loczki albo fale włosy do ramion najdłużej .,najfajniej jakbyś poszła do fryzjerai walnełą sobie jakąs modną króką fryzurke tyle tego jest ale napewno nie długie proste włosy bo efekt będzie komiczny zaburzysz kompletnie proporcje miedzy cialem a głową

Gość lalala31
Chcę miec dlugie wlosy,ale na wszedzie czytam i tego sie obawiam , ze to mi po prostu nie pasuje. Niemoge sie z tym pogodzic dlatego zadaje pytanie. Moze wystarczy mocno wycieniowac,lub zrobic przy twarzy pazurki ?? POMOZCIE!

Gość lalala31
cialo mam w porzadku , jak rozpuszczam wlosy wcale nie jest tak zle. od tylu jak zawsze fajnie,troche gorzej z przodu. nie chce krotkich fryzurek !

Gość lalala31
a ile jest modelek,zdjec w sieci itd,gdzie dziewczyny z "chudymi ' wrecz twarzami nosza spokojnie dlugie wlosy i wyglada dobrze? ;/ tez tak chce

Gość lalala31
POMOCY

Gość eksperymentka
mozna, ale nie na topielice, raczej pofalowane, pocieniowane, dobry fryzjer na pewno cos dobierze

Gość lalala31
Hmm.Wlasnie z fryzjerami w moim miescie jest problem. Na jakąkolwiek zmiane bede musiala czekac. A jak moge je wycieniowac? Czesto nie umiem u fryzjera dokladnie powiedziec o co mi chodzi. Ale to juz odmienna sprawa...

a wysoka jesteś? Skoro piszesz że czoło OK a twarz owalna no to chyba jednak nie pociągła, więc dłuższe włoski mogą być. Ważne też żeby pasowały do całej sylwetki np. długie włosy u niskiej osoby działają przytłaczająco na sylwetkę:)

Gość eksperymentka
moze poszukaj modelki podobnej do Ciebie i podpatrz jakas fryzurke? wydaje mi sie ze grzywka lekko na ukos podcieta, na bok, ladnie wycieniowane koncowki lekko na polokraglo, powinno byc ladnie, wlosy z tylu moga byc dluzsze a po bokach twarzy ladnie wycieniowane, zeby bylo lekko;)

Gość katranka
No dokładnie kochana, możesz mieć długie tylko z przodu trzeba pokombinować. Skośna grzywka, pocieniowanie, albo asymetryczne cięcie:] ewentualnie trwała i loczki, poszerzą ci buzię, ale musiałabyś mieć zrobioną profesjonalnie żeby tak nie niszczyła włosków

Gość paulla8
ja mam pociagla twarz ido tego wysokie czolo i proste wlosy. z tylu mam dlugie a z przodu pocieniowane schodza mi od podbrodka. do tego po myciu pianka zwiekszajaca objetosc zeby u nasady byly puszyste i nie wyglada to zle;)