Gość papryckaaa Napisano Sierpień 16, 2007 http://www.allegro.pl/item226652673_wysokie_czolenka_3_kolory_hit_sezonu_39wyprzedaz.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bla ba bla bla Napisano Sierpień 16, 2007 mogą być ae troche takie jak szczudła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papryckaaa Napisano Sierpień 16, 2007 hmm tzn?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bvbn Napisano Sierpień 17, 2007 bardzo ladne sa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosia1 0 Napisano Sierpień 17, 2007 no bardzo ładne... tylko ta cena strasznie niska... aż się wierzyć nie chce ze da się w nich chodzić bez problremu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tam zawsze Napisano Sierpień 17, 2007 troche tandetne,jedyne co mi sie w nich podoba to obcas/kształt/:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elle 0 Napisano Sierpień 17, 2007 nie podoba mi się ten kwiatek :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sabrina SAS Napisano Sierpień 17, 2007 To plastyk. Kup skórzane porządne a nie tani badziew. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allegrowiczka8 0 Napisano Sierpień 17, 2007 Jeśli chodzi o fason to bardzo ładne . Nie wiem jednak czy skusiłabym się na takie butki, które nie są z prawdziwej skóry. Już nie raz kupiłam tanie buty na targu, w których po prostu nie dało się chodzić :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tylko Twój Styl Napisano Sierpień 17, 2007 całkiem całkiem, tylko ta skóra ekologiczna brrr. Plastik i już. Poodparzasz sobie stopy i tyle. Nie polecam, chyba że będziesz je zakłądać na nie dłużej niż godzinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Sierpień 17, 2007 jak zwykle mi sie nic nie podoba :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_-czarnulka-_ 0 Napisano Sierpień 17, 2007 Całkiem ładne, ale wyglądają na sztywne, mogą być niewygodne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Toretto89 Napisano Sierpień 17, 2007 hujowe jak barszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mistrzyni Wrzasku Napisano Sierpień 18, 2007 bardzo ładne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Sierpień 18, 2007 paskudne i plastikowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach