Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocacolkaaaa

Czy mozna?

Polecane posty

Gość cocacolkaaaa

czy mozna oddac zakupiony lek do apteki?kupilam dzis na recepte,poczytalam na necie i nieciekawe opinie na ten temat poza tym lek bardzo mocny i moze powodowac skutki uboczne? mozna pojsc do apteki i zwroca kaske?

Gość cocacolkaaaa
nikt nie wie?:(

mozna ale nie sadze zeby oddali kase(przepisy) mozesz oddac za to zeby do śmieci nie wyrzucac ps az tak duzo kosztował?

Gość cocacolkaaaa
kosztowal 30 zl moze nie az tak duzo ehh juz sama nie wiem:( loxon2% przeciw lysieniu...mi wypadaja wlosy przy myciu ok 100 to raczej fizjologiczne nie jest...poszlam do lekarza przepisala to wlasnie ale czytalam opinie na necie i sa bardzo podzielone

no to zaryzykuj kasy raczej nie odzyskasz(widziałam taką kartke ze nei oddaje sie kasy w mojej aptece ze wzgledu na nowe przepisy) no mozesz zapytac o zwrot, ale moze na Twojej glowie zadziała:)

Gość cocacolkaaaa
boje sie troche zastosowac...w sumie to przypomnialam sobie ostatnio sytuacje kiedy kolezanka kupila kilka puszek mleka dla swojego dzidziusia w aptece jedno kosztuje 25 zl na recepte i niestety dziecko nie tolerowalo tego(wysypka) trza bylo zmienic a co z puszkami?pani w aptece nie mogla przyjac i oddac kasy bo na recepte byly i przepadlo...

Gość 888888888
No nie żartuj, nie mów, że boisz sie Loxonu. To tylko 2%, a jest jeszcze 5% i spoko.

Gość cocacolkaaaa
no boje sie...czytalam ze po nim jeszcze bardziej wlosy wypadaja albo ze lupiez sie robi a poza tym w ulotce napisane ze to na lysienie tzn na to zeby wloski odrastaly a nie po to aby nie wypadaly cholera;/ mi wypada serdnio 50-60 dziennie uwazam ze to duzo przy myciu to dokladnie widac jestem przerazona;(

Gość cocacolkaaaa