Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może nie mam instynktu

wpadłyście???????????

Polecane posty

Gość może nie mam instynktu

młode mamy - wpadłyście prawda? Bo nie wieżę że chciałyście psuć życie w tym wieku sobie i otoczeniu.

Gość krach
a ty depnij w gówno

psuć????????????? Przecież dziecko, to największa radość....no ale widać nie dla wszystkich...

Gość dxjjkjkj
ja mam 21 lat i jestem w ciazy uwazam siebie za mloda mame no i chcialam przyznac ze masz racje bo wpadlam z chloapkiem z ktorym jestem 4 lata.ALe chyba nie psuje zycie oteczeniu ???? aha pisze sie wieRZe!

Gość dxjjkjkj
jestem z natury ososba ktora wierzy w przecznaczenie i w Boga wiec jezeli tak mialo byc godze sie z ta sytuacja :)

Gość Samantaaaaaaa
Radość?Dla kogo ?Chyba dla Ciebie bo nie dla dziecka.Dziecko rodzi matka a potem bije go w dupe za to ze cos zle robia potem wygania by ruszył dupe i pracy szukał i poniewiera dzieckiem przec całe zycie.Matki robią krzywde dzieciom ze je rodzą.Tyle jest samobójstw.A skąd wiecie czy nie robicie krzywdy dziecku rodząc je i ze przychodza na ten swiat i musza sie borykac z problemami?Myslełyscie w ten sposób????????

Gość tatatata
chyba ty bylas takim bitym dziekciem?

Gość Samantaaaaaaa
Nie chcodzi o bicie, chodzi o zycie, całe życie

Gość fedffffff
no uważaj, żeby ci się przyznały do wpadki, tutaj nawet 14-15 letnie planują ciąże, twierdzą, że są z chłopakiem od lat tj. od przedszkola,

Gość Samantoooooooooooooooooo
ty stuknij sie w leb kobieto. chyba cie rodzice musieli niezle poniewierac ze tak myslisz o zyciu. dac komus zycie to najpiekniejsze co moze sie wydarzyc.

Gość fedffffff
czy ci samantoooo odbilo, pieprzenie się w tym wieku to najpieknięjsze, przecież te dzieci to są wpadki, bo te malolaty to patologia, ponieważ normalnie wychowana dziewczyna w tym wieku to się uczy a nie seksuje

Gość Samantaaaaaaa
Nie chodzi mi o małolaty, tylko ogólnie o rodzeniu dzieci.Czy to narodzenie dziecka jest najpiekniejsza rzecza dla dziecka?Czy dla Ciebie matko?A skąd wiesz czy dziecko chce zyc na siwecie?To dlaczego jest tyle samobójstw?Niech m i to ktos wytłumaczy?Albo matki które rodza chore dzieci?Przeciez te sprawiaja ogromną krzywde dziecku ,któro nawet niewie ze istnieje na swiecie i tylko sie meczy.Nie patrzcie na to egoistycznie ,ze ochh jak cudownie jest miec dziecko ale potem niestety zycie to weryfikuje.Dlatego piszcie sobie co chcecie, a jak dziecko wam kiedys powie ze sie na swiat nie pchało albo inne w tym stylu teksty to zobaczycie.

Gość Samantooooooooooooooo
jesli mysli sie o macierzynstwie swiadomie, to nie dopuszcza sie do takich sytuacji jak samobojstwo. kiedy dziecko jest chciane i kochane, kiedy poswieca sie mu uwage, to potrafi dogadac sie z rowiesnikami, umie radzic sobie z problemami, nie mysli o samobojstwie. jesli ma klopoty, to idzie do matki i ona zawsze mu pomoze.

Gość tatatat
przykro mi smamatno ze nie mkials wzorow , ale dziewczyna ktora zajdzie w wieku 17 lat i ma kochajacych rodzicow bedzie wiedziec jak zaopiekowac sie wlasnym dziekcim i da mu potrzebna milosc, nietsety ty pewnie mials trudne zycie wiec wspolczuje!