Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowane biedactwo

Pryszcze na pupce od.. brata.Co robic?!Chce mi sie plakac!

Polecane posty

Dobra, to juz nie jest smieszne. Ubralam raz spodnie brata, myslalam ze sa czyste bo byly w szafie a on wyjechal na pol roku no i sobie lazilam dzien.. a potem zobaczylam ze prysc jeden, potem nastepny... a teraz juz cala chmara: (((( nie wiem co robic, wiedzialam ze ma tradzik ale nie na tylku. To bylo 3 tyg temu gdzies i mylam szorowalam przemywalam woda utleniona, i nic, mnoza sie, kto mi powie co mam zrobic ; ((( jade na wakacje za tydzien i...nie moge wyjsc z taka pupa : ((((((((((((((((((((((((((((((((((( chce mi sie plakac naprawde. nigdy wiecej nie zaloze rzeczy ktora nie jest moja, nawet wypranej. pomozcie ; (

Gość AlinA.
Może to jakieś uczulenie? Wysmaruj pupę Sudocremem.

Ja juz czytalam o tym i skoro mi na buzie nie pomoglo to myslisz ze na pupe tak ? No nie wiem.. :/ narazie jestem przerazona bo to nie tylko pupa ale uda tez na zewnetrznej. Czytalam ze to moze byc od siadania na deskach w publicznych ale zewnetrzna strona ud nie siadam wiec to nie to ;p Uczulenie raczej nie, zaczelo sie wlasnie od tych spodni. NIGDY nie mialam problemow z pupa a mam 24 lata ;/

sprobuj myc plynem do higieny intymnej. na cere tradzikowa dziala rewelacjnie to moze na to tez pomoze. a jak umyjesz to na to cienka warstwe sudocremu. albo dermatolog

plyn do intymnej pomaga na buzie??? :) thx!!! nie wiedzialam.. polecasz jakis moze?

poszukaj, bylo duzo na ten temat tu, na forum. dziewczyny polecaly ziaje

a najgorsze jest to że pojawił się również swąd w odbycie.... dziewczyny ja nie miem już co robić.. jak mnie pieści mój chłopak to mi je wyciska przy okazji =] jestem szczęśliwa że się do mnie nie zraził............ chyba naprawdę mnie kocha...