Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja i moj komp

smutno mi...siedzę sama...

Polecane posty

Gość ja i moj komp

smutno mi...smętnie... powinnam pisać pracę..a nie mam sil...siedze bezproduktywnie przy komputerze...

Gość siedz tak dalej
i czekaj.....zycie przeleci Ci kolo nosa:P

Czemu takiego dola zalapalas? coz jest tego przyczyna Wygadaj sie moze humor ci sie polepszy

Gość ja i moj komp
od rana siedze sama w domu... w przyszlym roku koncze studia. moglabym zacac pisac prace. ale nie chce mi sie. moj dzien zaczyna sie okolo 13. mija mi miedzy palcami. bezproduktywnie. tak zalosnie...ze az mi smutno. mam malo znajomych, ktorzy zreszta powyjezdzali. smutno mi...

Gość ja i moj komp
morelkaa - dzieki.... ale ja serio musze zrobic cos ze swoim zyciem.

zrobisz nie mart sie wszystko w swoim czasie,Ja tez sie biore za siebie tylko nie wiem czy warto oh..jakie to zycie jest ciezkie

Gość zagubiona.............
hej:) nie jestes sama... tzn. moze tam gdzies, gdzie teraz jestes Ty i Twoj komp, jestes jedyna, zywa dusza:) ale na swiecie nie jestes sama, pamietaj! masz dzis po prostu zly dzien... albo byc moze wszystkie Twoje ostatnie dni sa takie smutne... ... pewnie nie zawsze tak bylo! i na pewno wiesz o tym:) sa na swiecie ludzie, ktorym bardzo na Tobie zalezy.., ktorzy Cie kochaja.. bo z cala pewnoscia jestes tego warta:)

Gość hejahej
podswiadomie lub swiadomie cierpisz, ze nie robisz pracy, choc powinnas. Jak jest cos terminowego, ale nie na jutro, mamy dola. Jesli sie na fest zabierzesz - przejdzie ci. Tyle,ze wiem, jak trudno sie wziac na calego. Ale jak to wyrzucisz z siebie to pofruniesz z radosci Tak juz jest

do Ja i moj komp..................................chyba sie zmeczyla i poszla spac:Pmilej nocki i glowa do gory bedzie dobrze:)

Gość ja i moj komp
nie zmeczylam sie i nie poszlam spac... z tym zabraniem sie za prace to racja...bylo by mi lepiej gdybym umiala sie zmobilizowac, niestety, nie umiem.

To powiedz sobie tak...teraz albo nigdy i jak juz zaczniesz to za chiny ludowe nie przestawaj az nie skonczysz:Pi bedziesz miala problem z glowy bo jak sie tak bedziesz zabierala i zabierala to nie ma szans zebys nawet cokolwiek zaczela