Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki 1-eden

Szkoda że nie jestem idiotą

Polecane posty

Gość jeśteś ...ehem....
wrażliwy facet to nie jest rzadkość:o sporo chłopa nauczyło się po prostu tą cechę skrywać, bo ona ni to jest ni to nie jest w cenie....jak wiatr zawiał taka opinia:o

Gość taki 1-eden
teoretycznie tak jest a w praktyce popostu natura (hormony) każą kobietom zachwycać się silnymi, męskimi facetami a nie jakimś wrażliwymi, z reszta ja nawet nie poznaje dziewczyn bo nie potrafie, ich zaczepiac, zainteresowaywac sobą, nie potrafie sie nawet odwazyc zeby nawiazac z nimi kontakt

Gość jeśteś ...ehem....
do autora a nie uważasz ,że za przeproszeniem wynosisz cipkę na piedestał? wydaje mi się ,że podstawą jest brak oczekiwania na to ,że dostaniesz coś w zamian??? owszem zahacza to o tzw. frajerstwo ale tutaj rozeznanie zdobywa się doświadczeniem:o

Gość jeśteś ...ehem....
maski nie maski...ja staram się być szczerym jak czegoś nie wiem to nie udaję wszystkowiedzącego od kobiety zalezy czy uzna moją postawę za maskę czynie...jelsi tak to oani ja się do niej nie przebiję ani ona do mnie...bo żygam już tym ,że musze udwoadniac ,że ja to wielbłądem nie jestem:o

Gość taki 1-eden
co masz na mysli? zeby ćwiczyć sobie podrywając dziewczyny, któe mi się nie podobają, żeby wyrobić własną pewność siebie, żeby nie dbac o to czy kogoś skrzywdzę? nie wiem czy o to ci chodzi ale ja myslalem o czyms takim ale jednak nie moglbym juz ładną dziewczynę prędzej bym skrzywdzil bo wiem ze ona to wytrzyma a brzydka sie zalamie

Gość jeśteś ...ehem....
nieeeee....nie chodzi mi o praktyki z rejonów totalnego chujograjstwa:o po prostu podchoź do kobiety jak do drugiego człowieka, każdy ma swoją gorszą stronę....a nie ,że to kobieta, że ja się boja , a co ona sobie o mnie pomyśli itd. mniej myslenia więcej robienia, mniej gdybania.....przez innych poznajesz samego siebie, nie poznając innych nigdy nie dojdziesz do pewnego etapu.

masz troche racji, ale duzo ludzi wlasnie wkladajac te maski staje sie nieszczerymi. szczerosc jak najbardziej jest najwazniejsza. zreszta...kazdy ma swoja polowke, wystarczy ja znalezc i wtedy nie liczy sie czy ktos jest meski, wrazliwy czy niesmialy. taki 1-eden zycze szczescia i nie zmieniaj sie, a jesli chcesz poznac innych wrazliwych i nie ukrywajacych tego to polecam ci to; ttp://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3313101&start=15240h dobranoc 🖐️

Gość jeśteś ...ehem....
Agniesiaaa.....maski są potrzebne w życiu, takie jak maska asertywności itp. Są momenty kiedy nalezy sobie spojrzeć twarzą w twarz......a jak ktoś sie ciągle będzie bał??? to tak na prawdę będzie nieszczery wobec siebie samego...bo chce a nie może:o

Gość jeśteś ...ehem....
dobra ja spadam...bo gadam jakbym pozjadał wszystkie rozumy:o a w sumie jest beznadziejnie Dobranoc