Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pana S

Ciaża a jakie krwawienie

Polecane posty

Gość pana S

uprawiałam stosunek prawie 2 miesiace temu. i 2 tygodnie przed tym jak miałam dostac miesiaczke. dostałam miesiączke 6 dniowa i niebyło to zbyt obfite krwawienie ani nie słabe-normalne, teraz jeszcze niedostałam okresu. Gdy pale bardzo boli mnie głowa. rano mam omdlenia. Strasznie boli mnie podbrzusze i takie kłucie w lewym jajniku czy jest możliwość ze jestem w ciazy. Mam jeszcze grubo wyciemnione końcówki broawek, ? i to w pierwszym miesiacy i jakie jeszcze objawy powinnam miec prosze o pomoc:(!

Gość pana S
boje sie czy czasem niejestem w ciaży i jeszcze pale i prez ostatnie 2 tygodnie codzienie piłam po 1 piwie:((;/

Gość kataraktan
być moze ze jesteś, musiałabyś mi dokładnie napisac, kiedy miałas ostatnią normalna miesiączke, kiedy współżyłaś i kiedy wystapiło to tygodniowe plamienie. Bo tak to ciężko strweirdzić...

Gość pana S
miałam okres 22.05 stosunek odbył się 30.06. a okres dostałam 10.07 lecz ja mam raz cykle miesiaczne a raz 2 miesiaczne i niekiedy ale żadko mam spóźnienie ze miesiaczka pojawia sie pod koniec miesiaca tak jak w moim przypadku w maju. Wtedy gdy uprawiałam stosunek miałam wydzieline plodna bo troche o tym poczytałam jak wyglada taka wydzielina i właśnie taka wtedy miałam.

Gość pana S
strasznie sie boje o tyle paliałam jeszcze piłam i sie opalałam przed okresem i jeszcze sie spaliłam i po tym opalaniu dostałam te ostatnie krwawienie. I jeszcze byłam nad morzem sie sie opalałam ale juz mi wtedy nic niebyło.

Gość pana S
teraz mam takie lekkie wodniste z lekkim brązem

Gość pana S
prosze niech mi ktos pomoże;(((

Gość pana S
dobrze zrobie test ale czy jest możłiwosc ze jestem w ciazy??

Gość pana S
widze zenikt niechce mi pomóc:((

Pana S Poprostu zrob test i bedziesz wiedziala na czym stoisz i nie panikuj odrazu bo brak miesiaczki moze byc spowodowany dziesiatkami przyczyn.Glowa do gory i nie martw sie za wczasu... POzdrawiam...