Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SaraSara

Życzenia do księgi ślubnej ....

Polecane posty

Gość SaraSara

Witam Za 3 tygodnie brat bierze ślub...będzie księga wpisów. Chciałabym napisać coś wyjątkowego ,nie jakiś głupi wierszyk z netu...może fragment jakiejść powieści,coś głębbokiego.Sama próbuję coś napisać,ale nie zaszkodzi poszukać inspiracji.Nie jakieś zwykłe wszytskiego dobrego,szczęścia tylko coś wyjątkowego.jestem świadkową i mój wpis będzie jednym z pierwszych...pliz pomocy.Nie musi być wesoło i z rymami tylko prawdziwie,może z refleksją.... Będę wdzięczna za pomoc ;)

Gość SaraSara
Właśnie o czymś w tym stylu mysle,tylko nie chcę by było przesadnie "religijne" i niezbyt mam czas szukać,dlatego prosze was o pomoc...

Gość SaraSara
Jakieś jeszcze propozycje ????? Proszę was...najlepiej z prozy...

Gość SaraSara
up up

Gość SaraSara
upupupupupupupupup

Gość hmhmhmhmhm
jeszcze nie wspominałam o miłości miłość tak - ona jedna nie podlega upływowi czasu trwa jeśli jest - jest wieczna a jeśli jej nie ma klepsydry oceanów toczą ziarna piasku księżyc nieustannie odmienia złotą twarz pociemniałym światem ciągnie ogromny wiatr nie ma zmiłowania nie ma odkupienia nie ma nas nie ma nie ma

Gość hihot-dziki
??????????????????????????????????

Gość to jest piękne
Zostawcie sobie trochę swobody w Waszej wspólnocie i pozwólcie boskim wiatrom tańczyć między Wami. Kochajcie jedno drugie, lecz niechże miłość nie zamieni się w pęta. Niech raczej będzie falującym morzem między brzegami Waszych dusz. Napełniajcie sobie wzajem naczynia, ale nie pijcie z tego samego kielicha. Podawajcie jedno drugiemu chleb, ale nie jedzcie tego samego kęsa. Śpiewajcie i tańczcie razem i bądźcie weseli, ale niech każde z Was będzie sobą, tak jak poszczególne struny skrzypiec są obok siebie chociaż współbrzmią w tej samej melodii. Dawajcie sobie swoje serca, ale nie po to, by dzierżąc, ściskać usilnie serce drugiego, bo tylko siły życia mogą rządzić Waszymi sercami. Stawajcie razem, ale nie nazbyt blisko siebie, tak jak kolumny w świątyni stoją osobno, albo jak dęby lub cypry, które nie rosną w cieniu innych… Khail Gibran – „Prorok”

Gość HiHot dziki
??????????????????????????????