Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga22

hej nasilenie tradziku czy to od piguek?

Polecane posty

Gość kinga22

zazywma hormony juz 3,5 lat pozatym nigdy wczesniej jak je zazywałm nie miałam problemu z cera.Od 1,5 zazywam yasmin i od 3 miesięcy zauwazyłam nasilony tradzik nie wiem czym to jest spowodowane. Dodam ze ie jem słodyczy odzywiam sie zdrowo i dbam o cere.Miałyscie podobnie to piszcie. jak mi sie cera nie poprawi do pół roku to robie sobie przerwe w braniu.Do dermatologa nie chce chodzic bo sama jestem kosmetyczka wiec potrafie rozróznic rodzaje tradziku...pa piszcie..

Gość klaudia_22
cześć..Ja brałam przez 10 miesięcy Jeanine która ma działać antyandrogennie i po niej bardzo zepsuła mi się cera także mysle ze wpływ hormonów wiąże sie z wygladem cery..przez to teraz musze brac Diane 35 zeby moja buzia wygladała dobrze i zebym nie musiała uzywac tapety..;( Skoro jesteś kosmetyczką to moze wiesz dlaczego ja mam tradzik tylko na brodzie..?

Gość kinga22
masz tylko na brodzie a takze w okolicy strefy T czyli czoło nos, broda tzw ze masz skóre mieszana i powinnac ja dobrze oczyszczac .wIECEJ NIE NAPISZE BO POWINNAM TA SKóRE WIDZIEC TO PA DBAJ O NIą.