Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judytka myrga

czy to możliwe??

Polecane posty

Gość judytka myrga

wiem ze to nie ten topik alejestescie kobietami i wierze ze mi tez pomozecie;) kochalam sie z męzem od 15 do 20 lipca 2007 roku potem byla przerwa, iczekalimy czy test wyjdzie pozytywnie czy nie neisttey wyszed negatywny;( i cykle mialam zazwyczaj 25 dniowe ateraz dostalam 10 lipca na 28 dni...i awsze okres mialam 6-7 dni obfity a tym razem trwal 3 dni i taki skąpy... wczoraj po 11 dniach od okresu rano zobaczylam ze w sluzie plodnym sa geste domieszki sluzu brązowego( takie palmienia) ale to tylko wczoraj rano:( i a dzis czuje pieczenie piersi i sutków, i ból piersi jak z boku je lekko przyciskam:( chcialam isc do lekarki ale neistety na urlopie ejst wraca doperi we wtorek...nie wiem czy wytrzymam...

Gość JUDYTKA MYRGA
doradzcie prosze;)

Gość JUDYTKA MYRGA
co jest?

Gość JUDYTKA MYRGA
aha i od ok 20 nie mam ochoty na seks..wogole..drazni mnie kazdy dotyk;(

Gość o matko jedyna
co my eróżki jesteśmy? Idź do pierwszego lepszego laboratorium, zrób test na HCG i będziesz wiedziała na 100%. Poza tym nie wierzę że tylko jednego ginekologa macie w okolicy? Gdybyś naprawdę chciała, to już dawno byłabyś u jakiegokolwiek. Ale ty wolisz spytac na forum, bo tu wszyscy wiedzą lepiej...:-(