Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaPierdo......

czy ktoś z was oglada łowcy przygód lub duże dzieci?

Polecane posty

co sądzicie o tych dzieciach ?

ja oglądam sporadycznie Duże Dzieci powiem tak : kilkoro z nich bardzo mi się podoba (Maciek i Paweł - te bliźniaki, Karolek i taka Ola mała w ciemnych włoskach - straaasznie głupiutka :D :D ) natomiast reszta wg mnie udaje i wysila się, żeby zabłysnąć tego pierwszego programu nawet nie kojarzę

Gość frk-099
droga beznadziejna osobo pierdo..... proszę udziel mi odpowiedzie na następujące pytania a/ ile masz lat (jeśli poniżej 16 nie odpowiadaj na pytanie b) b/ w jakim celu zakładasz dziesiątki topików o niczym

łowcy przygód leciał przed chwila na 1 a te duże dzieci już maja zapewnioną swietlaną przyszłosc są bardziej wygadaen i elowentne ode mnie a tego karolka nie lubie bo włąsnie on na siłę chce poluityką zabłysnąc :P

frk---> qa co to za dyskrimnacja wiekowa do cholery ? :O mam 17 lat a zakładam bo mi się nudzi chce uzykać odpowiedzi nie mam z kim pogadac szukam wsparacia iaa kceptacji a takze prawdy ! :classic_cool:

eee no nie gadaj, Karolek jest :classic_cool: najbardziej mnie rozbraja to jego umiłowanie do PKP :classic_cool: :D :D :D :D :D a co do polityki to wydaje mi się , ze na jej temat wie chyba więcej ode mnie mimo, że ja 24 lata mam a on 9 :O :O

ja oglądam czasami \"Duże Dzieci\" tego pierwszego tez w ogole nie kojarze

ja najbardziej lubie tego rudaska z piegami słodki jest i zosię taką malutka i w ogole leubie ten program ogladac bo dzieciaki śmieszne są :D:D

Gość frk-099
Gdybyś miała poniżej 16 (umowna granica, rzecz jasna) to zakfalifikowałbym Cię do nastolatków ale jeszcze dzieci. W takim razie nie byłoby dziwne tak infantylne zachowanie jak seryjne zakładanie topików o niczym. Wobec 17latki można mieć już większe oczekiwania. Nie możesz założyć jednego topiku i tam prowadzić rozmów. Inni tak robią, i to się sprawdza!

Gość frk-099
W tym programie najlepszy jest Wojciech Mann a dzieci jak dzieci, po prostu zabawne w swej przemądrzałości. Powinni je już dawno wymienić na jakieś nowe, bo te są już zmanierowane i się powtarzają.

Rudasek to chyba Adaś jest nie ? ;) ja najbardziej lubię taką strasznie głupiutką Olkę, ale tak głupiutka że aż słodka :D :D :D :D Jadzi natomiast nie lubie :O :P

no Mann jest niewyjęty :D :D ostatnio oglądałam jak był Marek Kondrat i znowu się zauroczyłam nim :D :P :P

ogladam Duze dzieci, super program, o dzieciach sadze zawsze jedno sa szczere do bolu i nieprzewidywalne za to je lubie:)

frk-099 --> nie mogę bo każdy temat jest o czym innym zresztą ja wole takie przelotne topiki kto lubi gdy np w ksiązce są mega długie rozdziały? nikt każdy wolie te krótsze gdy w kazdej chwili może przerwać i dalej wiedzieć o co chodzi teoria --> ano ADas Adac Olę też lubie wałsnie za glupote Jazdzka ma już się za nie wiadomo kogo Ariane84 --> och Ariene przestałą ziewać w moich topikach :O a program faktycznie jest udany mogliby już puszczac nowe odcinki

Gość frk-099
"kto lubi gdy np w ksiązce są mega długie rozdziały? nikt " otóż, drogie dziecko jak lubię

ja lubie te mala zosie, jest absolutnie slodka ale chyba jej nie ma juz w tych nowych odcinkach? a co do innych dzieci to one chyba byly tylko na poczatku takie szczere i spontaniczne. mam wrazenie ze teraz doskonale wiedza co powiedziec, zeby publicznosc sie smiala. takie jakies nieco wyrachowane sie zrobily

ja rozpacam ze nie jestem ano nie byłam takim dzieckiem 😭

a ja nie wiem o jakiej Zosi mówicie :O :P :P :P :P Marysię kojarzę - taka blondyneczka śliczna ale Zosi ni hu hu :D :D