Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DFOOP

JAKBYM MIAŁA TAKIE MAŁE PIERSI TO BYM SIE WSTYDZIŁA MIEĆ CHŁOPKAKA NAWET.

Polecane posty

Gość Siedemnastoletnia.
Oczadziałaś?

Gość aha to ja mam sie isc
utopic chyba

Gość kie ka
ja mam o wieeeele mniejsze piersi ,własciwie to nie mam ich prawie wcale a facetowi i tak sie podobają ;) a te ze zdjęcia moim zdaniem są idealne i nie wiem czego sie tu wstydzić :|

Gość jahu
A tam masz ladne piersi i nie mwsz sie czego wstydzic widzialem mniejsze. A co maja powiedziec kobiety z wklesla klatka

Gość deska płąska jak nic
straszne cycki. obwisłe i male.

Gość chciałybyście byc takie
płaskie :) a nie zwisy po kolana.. poza tym te piersi WCALE nie są małe. to jakie są duze wg was? kalectwo sonnet czy cycko-piłki silikonowe dody? jakie wg was są DUŻE i NATURALNE cycki?

Gość Dziwne jest to co piszesz
chyba masz jakiś komples że taką teorie wymyśliłaś. Wiele dziewczyn ma jeszcze mniejsze piersi i mają super chłopaków. Jesteś dziwna i masz jakieś chore zawistne myślenie. Współczuję Ci :O

Gość deska płąska jak nic
duze ma i naturalne salma hayek i to idealne cyce sa.

Gość Od razu widać że
nadeszła era napompowanych baloniastych silikonów jeżeli takie topiki zakładacie. Wole takie małe cycki niż takie wielkie obleśne doje jak u krówska. Ty byś pewnie wolała takie wiejskie doje. Umarłabym chyba gdybym takie miała. Zresztą te na zdjęciu wcale nie są takie małe. Wiele kobiet ma mniejsze i mają powodzenie u facetów, ponieważ kobieta to nie tylko cycki ale twarz ,figura, całe ciało A PRZEDE WSZYSTKIM CHARAKTER. Ten kto założył ten topik ma zryty mózg.

Gość Cytuje topik
"JAKBYM MIAŁA TAKIE MAŁE PIERSI TO BYM SIE WSTYDZIŁA MIEĆ CHŁOPKAKA NAWET. bo by sie wysmial ze jestem płaska deska." No widzisz. Gdybyś ty miała takie małe cycki to byś nawet nie miała chłopaka. Schowałabyś się w krzaki i nie wychodziła. A ona mając takie małe cycki nie tylko miała wielu facetów ale została gwiazdą światowego formatu i jest jedną z najsłynniejszych kobiet świata. Jeden ma talent, charakter i go wykorzysta a drugi ma malutki rozumek i nic nie osiągnie nawet z dużymi cycami. Takie życie.

Gość chciałabym mieć takie
i hayek to jedyny wyznacznik dla was? ograniczone jesteście bardzo.. poza tym przy jej pokracznie maleńkiej a puszystej posturze one są duże.. czekam na inne przykłady znawczynie bo ten jest marny i nieprzekonujący

Gość ona ma normalne piersi
a wy czepiacie się byle pierdoły żeby tylko poczuć się lepiej. zakompleksione jesteście i tyle

Gość Też mi wyznacznik powodzenia
Co za kretynizm. Według tej teorii to ja z moim sporo mniejszym biustem byłabym jeszcze dziewicą. A facetom jakoś to widocznie nie przeszkadza, jestem świadoma, że mam u nich powodzenie, nieskromnie mówiąc. Mimo, że w dodatku mam raczej kiepskie nogi... Chyba sami zboczeńcy jacyś mi się trafiają, tylko skąd ich tyle dookoła?

Gość ja tez*
tez mam mniejsze od niej,ale przez tyle lat zdazylam sie przyzwyczaic teraz robie wszystko aby byly jedrne!srednio mi to wychodzi bo nie chce mi sie cwiczyc ale nie poddaje sie i lubie moj biuscik taki jaki jest i przynajmniej wiem ze moj facet jest ze mna a nie z moimi cycami👄