Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesciara25

Jestem z NIM szczesliwa!!

Polecane posty

Gość szczesciara25

Jestem szczesliwa ze swoim facetem mogla bym pofrunac teraz:) Wy Tez jestescie dziewczyny? Macie udane zwiazki, kochacie sie jestescie szczesliwe? To jest topic dal takich kobiet!!!!!!

no to ja sie dopisuję ;) jestem szczęśliwie zakochana z wzajemnością od prawie 6 lat ❤️

gratuluje Ci, milo patrzec na cudze szczescie:) ja rowniez jestem szczesliwa, bywalo roznie ale najwazniejsze ze nie wygasła milosc:)

Gość superside of
swietnie ze ktos tu jest szczesliwy, bo 75% na kafe leczy swoje kompleksy, albo jest strasznie nieszczesliwa :)

Gość forumowiczka11111
ja też się dopisuję!!!!!!! jestem baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo szczęśliwa

Gość do teoria
to czemu jeszcze się nie chajtacie?...

Gość szczesciara25
To jest bardzo modne!!! Wczoraj nazbieral mi kwiatkow na lace... tak o bez powodu.. moze glupie i dziecinne ale serce sie cieszy:)

do teoria ---> bo obojgu nam sie do tego nie śpieszy i nie czujemy takiej potrzeby tym bardziej, że u mnie z wiarą kiepsko więc taki ślub przed Bogiem nic dla mnie nie znaczy ;) :D :D jest nam dobrze tak jak jest

no no no tylko nie 75% i nie leczenie kompleksów....jest tu wiele topików o szczęśliwych i dla szczęśliwych :D

Gość szczesciara25
wiem ze ten topic to moze nic w porownaniu z extremalnie roznymi tu ale chcialam to napisac i juz!!!! Jestesmy razem 2 lata i to byly najwspanialsze chwile i wiem ze takie jescze przed nami:)

Gość problemik22
Ja wczoraj zrozumiałam,że jestem szczęśliwa tylko z NIM. To był taki dzień,kiedy musiałam zadecydować,czy chcę to dalej ciągnąć... Już wychodził,bo mimo że w duszy krzyczałam,że go kocham,to powiedziałam,że już go nie chcę,że mi nie zależy... Ale nie wyszedł,wrócił do pokoju.Ja leżałam przy zgaszonym świetle tuląc pieska od Niego. Nic nie mówił,wyszeptał tylko : 'Kochanie",objął mnie,przytulił mocno,a mnie zrobiło się tak dobrze,bezpiecznie... Przytuliłm go z całych sił. Bardzo go kocham. I jesztem szczęśliwa.Mimo wszystko :-)

Gość szczesciara25
wiadomo ze sa czasem sprzeczki-takie zycie, ale zycie z NIM jest piekne nawet z nimi:)

Gość chudzinka12345
problemik22 no to super tylko żeby to sie czesto ni epowtarzało takie twoje zachowanie bo kolesia zacznie to wQrzać i dłużej tego nie wytrzyma

Gość problemik22
chudzinka12345 -----> Nie,no przeciez to nie tak bez powodu było... Taka poważniejsza kłótnia,długo by pisac,ale to ni eo to chodzi... Najważniejsze,że już jest OK. Ale maszrację,w końcu jakby uwierzył,że to co powiedziałam,że mi na nim nie zależy,i by poszedł w pierony jasne,to miałabym za swoje. już nigdy czegos takiego nie powiem.

Gość szczesciara25
i nawet jak wkurza mnie gdy sie drapie po jajkach to smieje sie z tego- i nawet dalam mu ksywke Mowie do Niego : Moj Ty Drapuszku Po Jajuszku, i lejemy ze smiechu :)

Gość szczesciara25
ostatnio jak zasnal zaraz po pracy i obiedzie:) a ja chcialm isc na spacer to normalnie wzielam lod z zamrazalnika i jak mu wrzucilam do majtek to wyskoczyl jak oszalaly z lozka i zaraz poszlismy na spacer:)

Gość szczesciara25
diablica ze mnie czasem, ale wlasnie za to mnie kocha :)

hahaha chyba też tego spróbuję, ale chyba bym się trochę bała reakcji :P wiesz, obudzony, rozsierdzony samiec do różnych rzeczy jest zdolny :D

Gość szczesciara25
trzeba z tym uwazac, ja dobrze znam Mojego reakcje, wiec wiedzialam ze nic mi nie grozi:)