Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulkaa19

przejscie na slabsze tabsy ,dzialaja odrazu?

Polecane posty

Gość Paulkaa19

Wtam przechodze ze stediril na yasminelle dzis po 7 dniowej przerwie mam wziasc pierwsza, i czy po wzieciu pierwszej bede odrazu zabezpieczona czy lepiej odczekac pare dni?? w ulotce nic niepisze , a gdzies czytalam ze jak sie przechodzi na slabsze to zeby nierobic 7 dniowej przerwy tylko odrazu barc te inne.. prosze o odpowiedz bo wole byc pewna ;))

Gość Paulkaa19
?????????????????//

jak ja prechodzilam a to juz ze 2 razy to musialam zrobic 1-miesieczna przerwe!!! i piero potem nastepne tabletyki!

Gość Paulkaa19
1 miesieczną ?? Kto Ci tak zalecił?? Pierwsze slysze mi lekarz powtarza ze jak sie robi przerwe w tabletkach to trzeba minimum na pol roku bo na mniej to niema sensu bo tylko zamieszanie sie w organizmie robi.. Raz juz zmienilam to robilam 7 dni przerwy ale tamte byly tak samo moce,a teraz jest na odwrót zmieniam na dużo słabsze. Wie ktos??

no nie powinnas robic tej przerwy, zabezpieczaj sie dodatkowo... nie wiem ile, ja bym radzila tydzien

Gość Paulkaa19
napewno tydzien?? juz sama nie wiem najlpeij bym spytala gina ale jest na urlopie..:((

spoko,ja przechodzilam z cilestu na jasmin(ponoc slabszy od cilestu) i lekarz powiedzial ze spokojnie mamusia nie bede,robilam 7 dni przerwy miedzy cilestem a jasmine