Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdddfg

CZY WG WAS WITAMINY MUSUJĄCE PLUSSSZ SĄ DOBRE.......

Polecane posty

Gość myslicie ze tak fajnie byc
nie dobre bo musujące.

Gość To dlaczego Ty sie boisz
Paskudne przeciez to sama chemia:(co Ty znowu wymyslasz???

Gość yuiiu
jaka chemia..ludzie ..zastanowcie sie..

Gość uuutt66
no chemia jak byk

Gość diane_35
znaczy że są nic nie warte

na pewno są lepsze od witamin w tabletkach, bo łatwiej przyswajalne przez organizm, np. nowy plusssz up! zawiera hydrowitaminy, które zaspokajają 85 % dziennego zapotrzebowania, a do tego ma w składzie magnez, guaranę lub minerały, do wyboru :)

ja też piję tego nowego plusssza up i uważam że takie hydrowitaminy sa o wiele bardziej skuteczniejsze i zdrowsze niż witaminy w tabletkach. napewno nie obciążają tak żołądka. Wogóle to on test taki pozytywnie energetyczny dla mnie :)

Gość BadZonk
Tabletki nie obciążają żołądka, to ci taknakłamał. Chyba że żresz je garściami. Porównywanie plusza do tabletek i przeciwstawianie jednego drugiemu jest bez sensu, jedno i drugie to takie samo G. Tabletki też są przecież różne. A poza tym to idzie lato za chwile będą owoce więc zamiast w pluszaka się zmieniać lepiej się dowitaminizować naturalnie i na słońcu.

Gość Morr
Grejpfrutowo-limonkowy Plusssz Active rządzi :)

Gość c h e m i a
tak oczywiscie, latwiej przyswja, tabletki cud miod bo sie rozpuszczaja :O to jest czysta chemia i tyle :O jak kazde zreszta tabletki nafaszerowane witaminami czy czymkolwiek innym , ludzie pomyslcie ! przeciez one na krzewach nie rosna podlewane czysciutka woda i nie pryskane jakimis chemikaliami ! to jest sztuczny twor a go nie nie robi z naturalnych skladnikow :O

hmmm... zatem proponuję dokładnie się zapoznać, z tym co codziennie kładziesz na kanapki... a właściwie to z chlebem włącznie... o, przepraszam! o powietrzu, którym oddychasz nie zapomnij.... bosz, grunt to mieć paranoję na jakimś punkcie. również zażywam Plusssz Active, nie zuważyłam, by mi trzecia ręka rosła...

Gość smacznego
Idiotki nie ma czegos takiego jak hydrowitaminy sa witaminy rozpuszczalne w wodzie albo w tluszczach, tylko ze w pluszu to masz cukier a nie witaminy reklama czyni cuda.

Gość otwieram fabryke pluszzza
anty celulit juz widze te kokosy

Hahaha...ale się uśmiałem :) Dziwne, że plussssz jest ogólnie stosowanym suplementem diety, uzupełniającym m.in. witaminy. Zresztą zamiast snuć teorie spiskowe, lepiej przeczytać etykietkę na pudełku ;)

bez epitetów proszę, wypowiadanie się na ogólnodostępnym forum nie zwalnia z podstawowych zasad wychowania. sugeruję najpierw sprawdzić hasło chociażby na wikipedii i dopiero się wypowiadać. a hydro - o dziwo - to od wody, więc ekhem... i bardzo ciekawe, że suplement dopuszczony do obrotu to placebo... ŻAL... ale widać nie każdy umie czytać...

Wszystko jest napisane na pudełku. W internecie też ... A plusssz active zawierający witaminy + magnez i kilka innych składników jest dobrym uzupełnieniem codziennej diety.

Gość mnbvcx
Zarówno wszystkie Plusssze jak i witaminy w tabletkach sprzedawane w aptekach i innych sklepach są nie są warte złamanego grosza. To wszystko to są syntetyczne witaminy i minerały, przyswajalność tych preparatów przez organizm to góra 8-10%, reszta albo jest wydalan z organizmo albo (o zgrozo) osiada na nerkach i tworzy piasek. Najlepszymi witaminami są owoce i warzywa, choć w niektórych jest mniej witamin niż reklamują. Można też kupić naturalne suplementy takie jak Mastervit czy Onyx Plus, które sa w postaci płynnej i ich przyswajalność to ok. 96%

dla mnie Plusssz uo jest naprawdę dobrym suplementem diety czy to dla osób aktywnych fizycznie czy umysłowo. zresztą teraz w upały super gasi pragnienie, więc zamiast pić gazowane wysokokaloryczne napoje to ja wybieram wodę lub plusssza up. zresztą chyba nie tylko ja :) ---> http://modowo.pl/2009/06/orzewienie-na-lato

Gość kotka222
sama chemia, taka prawda, lepiej jedz warzywa i owoce teraz jest sezon na truskawki, potem jagody to wcinaj

Gość opk
matko co wy z tymi pluszami :p

popularny produkt to i się o nim mówi ;) oczywiście, zdrowe odżywianie to podstawa. warzywa, owoce itd. tylko tak szczerze... ilu z was je regularnie posiłki, codziennie ileś owocków i warzywek, uprawia sport, nie stosuje żadnych używek i ogólnie żyje zdrowo ach i och? założę się że niewielu. ja tak jadłam jak byłam w podstawówce, bo babcia i mama dbały o to. teraz? jem jak mam czas. więc uzupełnianie witamin, zwłaszcza preparatem, który jest powszechnie uważany za dobry, raczej jest przejawem rozsądku, a nie głupoty...

Brak czasu niezbyt dobrze działa na nasz organizm...szczególnie żołądek ;P Czasami nie ma czasu zrobić sobie normalnego śniadania i obiadu...Trzeba sobie czymś uzupełniać niedobory

Moor - dokładnie tak. podejrzewam, że gdybym nie brała tych wszystkich "złych i niedobrych" witamin, to bym nie miała morfologii jak niemowlak :P a tu niestety, wszystko czarno na białym, wszystko w normie i to tej najlepszej, a nie ledwo ledwo, się mieści, moja dr stwierdziła, że badania mam po prostu idealne. nie oszukujmy się. to nie są naturalne predyspozycje organizmu, bo przy tym, jaki tryb życia prowadzę, powinnam raczej wylądować w szpitalu z anemią...

powtórzę się, ale widzę, że to w modzie ostatnio... merkaba - skoro się odwołujesz do takiego materiału to wyciągnij z niego to, co jest tam faktycznie powiedziane, a nie to, co Ci pasuje do Twojej filozofii... w relacji powiedziano, że witaminy przyjmowane w nadmiarze - bez względu na to, czy sztuczne, czy naturalne - szkodzą!!! to żadna nowość tak na prawdę... to, że witaminy naturalne są zdrowsze, to też nie odkrycie ameryki, nie mniej jednak nie było tam nic na temat szkodliwości suplementacji jako takiej, o ile jest ona prowadzona z rozsądkiem. słuchać też trzeba ze zrozumieniem...

Skąd pomysł, że naturalnych witamin nie można przedawkować? Przyjmując duże ilości to oczywiste, że w końcu nastąpi przedawkowanie. Jest to trochę trudniejsze, niż w przypadku tabletek, ale oczywiście możliwe. W przypadku tabletek też trzeba zjadać pół paczki dziennie, żeby po jakimś czasie wystąpiły pierwsze skutki uboczne...ale to już wynika z głupoty, a na to leku nie ma

dokładnie tak!! a poza tym, wystarczy spojrzeć na naturalne predyspozycje organizmu, ponieważ problemy z witaminami mogą być zarówno wtórne - czyli na skutek podawania zbyt dużych/małych ilości witamin, lub pierwotne - czyli na skutek chorób, upośledzenia układu pokarmowego itd.