Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasek płakasek

Jak faceci sie zachowują, gdy zależy im na kobiecie???

Polecane posty

Gość morze przepłynąłem
góry pokonałem, ciemnym lasem szedłe, nocy nie przespałem... tak się zachowują, gdy im zależy. :O

oj różnie, zależy od charakteru, podejścia do tej kwestii ;) Trzeba się przyjrzeć, jak podchodzi do innych ludzi, bo może być równie miły dla wszystkich :D

to wiadomo: patrzy się częściej, takim innym wzrokiem ;), jak jest śmiały to zagaduje, wypytuje ludzi o Ciebie, uśmiecha się, po prostu nie da się nie zauważyć :)

Gość smutas zalamas
nie zalezy nam szkoda uczuc i tak nas olewacie

Gość mala lu 234567
a mnie ciekawi czy da sie poznac przez neta ze facet jest zainteresowany

Gość śledzę akitkęę
Smutasku, ale co dokładnie chcesz wiedzieć? Po czym poznać, że kocha? Czy może po czym poznać, że się podobasz? Czy jednak po czym poznać, że chce Cię poznać bliżej ( i ma co do Ciebie niecne plany)?

Gość śledzę aktikęę
Jasne, że można poznać, nawet przez net. Jeżeli jeden człowiek interesuje się drugim, chce o nim wiedzieć jak najwięcej...no i potem (lub przedtem) dąży do spotkania.

Gość mikaaa23
a to chyba zalezy od charakteru i od jego smialosci

Gość śledzę aktikęę
Aaa, że kocha. Po czynach, nie mniej, nie więcej. Gdy jest obok, gdy Go potrzebujesz, gdy dba o Twoje dobro i szczęście- nawet kosztem swojej wygody, gdy Cię słucha i stara się zrozumieć, gdy się o Ciebie martwi, gdy czujesz się przy nim spokojna i na właściwym miejscu - to znaczy, że kocha.

Gość śledzę aktikęę
Akitkęę przepłoszyłam. Oj.:(

Gość śledzę aktikęę
Kreciku, to, o czym piszesz, jest oznaką dziecinnego pokazania Ci, że to on chce być Twoim ideałem. Jejku, jakie to zabawne.:D:D:D

Gość w przypadku kobiet jest
podobnie... zawsze są jakieś spojzenia... gdzies się dotknie, cos powie... różnie to bywa... każdy na swój sposów

Gość śledzę akitkęę
Ooo, Akitkaa powróciła. Cieszę się bardzo.:):):) Śledzę Cię, ponieważ mam taki kaprys. Satysfakconuje Cię taka odpowiedź? A odnośnie poprzedniej kwestii, przecież gołym okiem widać, że facet jest zainteresowany i bada teren (trochę nieumiejętnie).:P Jasne, że chce związku, o to możesz być spokojna.:D

Gość między nami menelami
a po czym w takim razie odróżnić czy kocha, czy to jednak przyjaźń?

Gość śledzę akitkęę
Związek do przyjaźni różni się seksem (i zachowaniami okołoseksualnymi). Wiadomo, jak zachowuje się facet, który poąda kobiety.:D

Gość yyyyyyyyyyyyyy
a jak poznać ze facet jest szczery w tym co mówi np masz zajebiste ciało albo jesteś fajna jak poznać ze facet nie ściemnia tylko dla tego że chciałby cię na jedną noc tylko jest całkiem poważny

tak mam podobna sytuacje. rozmawiamy niby bez zobowiazan, ale jak sie pojawia jakis chlopak w moich opowiadaniach to moj nazwijmy go Edi jest strasznie zazdrosny i jakos nawet sie z tym nie kryje.