Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malena-

skad sie biora na tym forum faceci?

Polecane posty

podpatruja dziewczyny? czego tu szukaja poza bajerowaniem? dodam ze mi nie przeszkadzaja, tylko jak tu trafili i dlaczego? szukali diety, kulinarnych przepisow czy jak? czy po prostu dla facetow nie ma porzadnego forum a gadac lubia tak samo a czasem nawet bardziej niz kobiety

Gość Gyb
Wszyscy są pedałami ;]

no dobrze- link- ok. Ale jak tu trafia- zobacza tematy maciezynstwo-uroda- moda itp to chyba maja pojecie, ze to forum kobiece nie ma tu pilki noznej, II wojny swiatowej, motoryzacji, gieldy itp.. wiec czemu zostaja?

Gość 22222x
ja wchodze tylko na ogólną czasem uczuciowy i erotyczny inne działy dla mnie nie istnieją i chyba dla wiekszości facetów też nie 💤 a po co tu wchodzą? ponabijac sie z Was i poznać punk wiudzenia pasztetów na rozmaite sprawy :)

Gość czasem pomóc .....np
:)

no dobrze panowie, a natkneliscie sie na inne forum dzialajace tak jak to? bez logowania, bez drzewek.. bo szczerze mowiac sama szukam

tylko pasztetow? a kobiet pieknych lecz narcystycznych? a kobiet normalnych i inteligentnych? a kobiet nawiedzonych? :D :D

Gość enter__
oni wiedza ze tu ich obgadujemy itp :P i nas bezwstydy jedne podglaja:P:P:P

Gość enter__
Andrzej z Biłgoraja >>i co przesiadla sie od Ciebie:P:P:P:P udala ze wysiada i zmienila przedzial:P:P:P:P

Gość dobry chłopak
ja spadłem z księżyca

Kobieto-Matko-Polko nie musze chyba tlumaczyc skad sie wzialem . A przesiaduje na tym forum bo czasem mozna sie w ciekawych tematach wypowiedziec , i jak ja to zawsze zartuje - tutaj moge poznac swoje wroga :)) Oczywiscie zartuje i pozdrawiam

Gość enter__
dobry chłopak>>>> Lech czy Jarek Cie zrzucil powiedz szczerze rozliczymy sie z nimi :P:P:P:P:P

W konsekwencji działania zasady nieoznaczoności Heisenberga, w przestrzeni forumowej o polaryzacji kobiecej tworzą się spontanicznie wirtualni faceci. Pojawiamy się tu,bo to wygodne fora ogólnotematyczne, bez konieczności rejestracji czy jak w przypadku onetu czekania pol godziny na pojawienie sie komentarza. Poza tym to dobre miejsce by poznac kobiecy punkt widzenia na wiele spraw, czy po prostu szybko znaleźć poradę w jakiejś sprawie. :)

Gość o boziu znowu lans andrzeja

Gość frk-099
A ja szukałem wiadomości o bdsm :p