Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hkAHH

kto sie zna na laptopach -czy to dobry laptop

Polecane posty

Gość hkAHH

http://www.maximedia.pl/?c=laptopy&p=asus_f5m_ap035h procesor- AMD Turion MK38 2.2GHz, 512k L2 Cache (64bit) 31W matryca- 15,4 cala WXGA 1280x800 COLOR SHINE pamięć- 1024 MB SO-DIMM DDR2 667MHz (zajęte/wolne sloty) 1/1 (max. pojemność) 2048 MB dysk twardy:120 GB ATA 4200 obr/min naped optyczny-Super Multi DVD+/-RW/RAM karta graficzna- nVidia Geforce Go 6100 128 MB karta dzwiekowa-Zintegrowany kodek dźwiękowy Intel High Definition Audio; Głośniki 2 szt. Wbudowany mikrofon

Gość dobry nie jest
ale jakis czas pociagnie, na dobrego laptopa trzeba wydac MINIMALNIE 5000 zl wiec jezeli CIe nie stac to tem komp jest ok, jezeli Cie stac to w ogole nie zawracaj nim sobie glowy. Asusy sa slabe technicznie, baterie szybko wysiadaja, pomysl nad czyms o mniejszych parametrach ale lepszej firmy

Gość zosia nieobczajona
ja sadze ze ok ;-0 jesli bedzie do zastosowan biurowych , internetu spoko , co do marki asus nie ma wyrobionej opinii

Gość zosia nieobczajona
przeciez to nie DELL

Gość zieeeeeeeeew
jest ok tylko zmień procesor na Core Duo i nie słuchaj bajek o 5000 tys wzwyż bo koles nie ma pojecia o czym mów :P

Gość hkAHH
juz sama nie wiem. Dzisiaj słyszałam nie kupuj Toshiba bo wybuchaja, teraz kupuj toshiba. zwariowac mozna

Gość zosia nieobczajona
hahaha Dell i tak ma podzespoły np od SONY- a pamietacie ta afera z wybuchujacymi bateriami Sonego w laptopach rok temuhahahaha . Dell miał procesowac sie z Soniakiem -przez nich ponieśli starty

Gość zosia nieobczajona
wybichaja baterie Sony które w nich sa a nie laptopy , pozza tym juz nic nie wybucha to było rok temu

Gość ja mam Toshibę
od 2 lat i jakoś nic mi nie wybuchło, a laptop śmiga jak złoto :) więc polecam Toshibę :) 🖐️

Gość zosia nieobczajona
A tak generalnie to olej firmę , patrz na gwarancje i jaki mja serwis -oprócz oczywisćie danych technicznych ,z tych na polskim na polskim rynku najlepsze to Hewlett-packard, Toshiba i Sony,. nie wiem jak z Lenowo (dawniej IBM ;-)ale raczej też ok

Gość gwarancja
jest na rok dwa. Zakladam ze ludzie nie zmieniaja tak czesto komputera :/

Gość hkAHH
dobrze, dziekuje za rady

Gość hkAHH
kurcze no ja nie chce na rok, dwa. Moze mozecie jakis polecić?

Gość piska25
Ja mam TOCHIBA dalam sporo kasy ale warto:)

Gość hp hp hp
ja mam hp i jest ok, troche lepszy od twojego i za nieduze pieniadze

Gość piska25
TOCHIBA THE BEST :) :) I know I know Toshiba :) ale moj to Tochiba ;)

Gość hkAHH
czy ten jest lepszy HP nx7300 Intel Core 2 Duo; T5500; 1,66 GHz; FSB: 667 MHz, 1 x 1024 MB SODIMM DDR2, DVD±RW DL (Dual Layer), 120 GB, 15,4" TFT WXGA 1280x800 BrightView, Intel Graphics Media Accelerator 950, Sound Blaster Pro compatibile, LI - ION, Touchpad + scroll zone, Modem 56K V.92; 1 x PC Card Slot (typ I/II), IEEE 802.11b/g; Bluetooth 2.0, 1x10/100BaseTX FastEthernet;, PC Card Slot (typ I/II) 3 x USB 2.0, 15-stykowe D-Sub (wyjście na monitor), FireWire (IEEE 1394), wejście na mikrofon, wyjście słuchawkowe, RJ-11, RJ-45, Microsoft Windows XP Home PL, 24 miesiące dla osób fizycznych, 12 miesięcy dla firm, 260 x 30 x 357 mm; 2,54 kg;, ,

Gość hkAHH
ok dzieki zaraz poszukam Toshiba jeszcze

Gość zosia nieobczajona
sorki ale jakbym miała o identycznych parametrach HP i toshibe wybrałabym HP -to wybrałabym razcej HP (lepsza jakosć wykonania, Hewlett-Packard to sticte komputerowy koncer) )-ale genaralnie czytaj uwaznie posoty nei sugeruj sie tak firmą