Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

truskaweczka20

Guz w pochwie Pomocy!

Polecane posty

Mam 20 lat i od dlugiego czasu wyczuwam guz w pochwie jest wyczuwalny od strony brzucha .Guz wyczuwam od jakihs 8 lat i jest tych samych rozmiarow .Nigdy nie bylam u ginekologa i od pewnego czasu mam obawy czy to nie jest dziwne.Wyczuwam go opuszkami palcow ma gladka powierzchn ie jest grubszy od mojego palca czy to moze byc szyjka macicy ? Czy szyjka macicy jest rzeczywiscie taka duza. Bardzo prosze o informacje jesli ktos jest zorientowany w tym temacie. Z gory dziekuje i prosze o powazne potraktowanie tematu

Dziewczyno, na co Ty jeszcze czekasz, zasuwaj do ginekologa to moze byc wszystko i nic. Nie radzilas sie nigdy mamy, z nikim na temat nie rozmawialaś, dlaczego.To nie sa juz tematy tabu, żyjemy w XXI wieku.To może być np>torbiel, cysta i trzeba by to było usunąć.Ale radzę poradż się lekarza i to jak najszybciej bo chodujesz to nazbyt długo.Pozdrawiam i życzę Ci zdrowia.Głowa do góry wszystko będzie OK.

Gość załoze sięę że
to nie guz tylko nadzerka

Gość lućjolka
to nie guz to jamochłon co cię zżera- od 8 lat tam wszadzasz palec ????? że ci go nie zjadł to się dziwię, mojej kolezance wyżarł całą rękę taka była ciekawa