Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka smutna

ile mozna wybaczyć komus kogo sie kocha?

Polecane posty

Gość majeczka smutna

No własnie, ile mozna wybaczac i przymykac oczy na jego wybryki? Zdradził mnie. Przespał sie po pijaku z jakąs dziewczyną, zrobili to w aucie. Powiedział mi o tym. Nie wiem co robic, jestem smutna, on przeprasza i przeprasza. Nie potrafie zroumiec dlaczego to zrobił, ze mna miał wszystko.... :( W naszym zwaizku nie było dobrze juz od dawna. Ale chyba to nie jest powód do zdrady? :( To nie było pierwszy raz, moze pierwszy raz ze mnie skrzywdził. Kiedys zdarzaly mu sie przygody miłosne ale nigdy z nikim nie spał. Zdarzało mu sie kłamać i zdarzało mu sie mnie uderzyc. Ale ja go kocham :( Nie wiem czy potrafie mu wybaczyc ale zle mi bez niego. Pomózcie mi, dajcie jakiegos kopniaka zebym miala siłe nie wrócic do niego

Gość sorki ale nie
rozumiem takiego toku myslenia. To że go kochasz oznacza ze juz wszystko mu bedziesz wybaczac. Piszesz ze Cie uderzyl, teraz Cie zdradził. Dziewczyno! miej w sobie chociaz trochę godności!!!

Gość wybaczac mozna do bolu
ale czy warto??

Gość zmieszanaaa
wspolczuje Ci dzisiaj wieczorem byc moze dowiem sie prawdy ze tez bylam zdradzana, jesli facet przyzna sie w ogole