Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też tak chcę

Aż trudno uwierzyć, że ta kobieta ma 30 lat. Jak ona to robi?

Polecane posty

Gość esceven
Ona nic nie robi. Twarzy sobie nie wybrala, po prostu dobre geny

Gość SZAMPONETKA
moim zdaniem wygląda góra na 25 =]] .. ale to też kwestia makijażu he he....

Gość hsjhnfjnfjnfjn
Dlaczego dobre geny???To nie ma nic do rzeczy,kazdy z nas ma dobre geny hehe

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeetam
kończy 30 i wygląda na 30. Też mi sensacja

Gość hsjhnfjnfjnfjn
Łe no ma 30l spokojnie,a nawet wyglada na wiecej,twarz juz nie jest dziewczeca:)ojoj macie problem

Gość esceven
Nieprawda. Sa ludzie, ktorzy w wieku 22 lat maja powazne twarze i wygladaja na wiecej lat. Ona ma taka urode po prostu.

Gość hsjhnfjnfjnfjn
aaa ti uroda to nie geny:)tylko psychika sposób myslenia:)to zupełnie co innego:)

Gość trgert
otoz geny maja tu duzo do rzeczy!! matak mojej kuplei NIE MA CELLULITU I ROZSTEPOW a jest po 3 ciazach piekna cera i praktycznei ebz zmarszczeka to prosta kobeita nigdy nie uzywała specjalnych kosmetykow jej corka a moja kumpela jest modelka ma idealna figure a wpier.dala za tzrech i mam piekna cere i skore coz ja mimo iz nie tyje ani nic a kremow uzywam wielu mam rozstepy chyab wszedzie juz sie z tym pogodizla ale wszystko to kwestia genow te kobietki pod 40 co wygaldaja tak zajbebiscie i swieza maja poprostu 'dobre' geny

Gość garbata
hehe nauczyłes sie mówic od lekarzy:)tylko że to akurat nie geny tylko psychika tak na nas działa,sposób myślenie zaczerpniety z domu,geny to tylko nasze 20% reszta to juz nasza sprawka:)

Gość ja tez mam 30 lat a daj mi
maksymalnie 25. choc czasami slysze ze wygladam na 20 ale to juz lekka przesada. to jest kwestia rysow twarzy i genow

Gość garbata
a ta znowu swoje:)srenów a nie genów:)wszyscy mamy najlepsze geny

Gość ja mam dokładnie to samo
i potwierdzam, kwestia rysów twarzy i genów :)

Gość mysle ze ona ma mlode
spojrzenie. To wazne! Bo reszta na 30 spoko

Gość page nine
Tylko ze wlasnie to spojrzenie jest wyznacznikiem tego, na ile kobieta wyglada lat. Mozna w wieku 40 lat nie miec ani jednej zmarszczki, gladka skore, a i tak widac, ze kobieta nie ma juz 30 lat. Mlody wyglad ma baardzo duzo z genami wspolnego.

Gość Samantaaaaaaaa
Co Wy ,widac przeciez ze ma twarz poważną,aczkolwiek jest atrakcyjna.Ja bym jej dała 28 lat.

cos mi sie wydaje, ze przesadzacie. ona wyglada normalnie na 30 lat. ja mam 30 lat i nie wiem czego wy sie spodziewacie, ze jak bedziecie miec trzydzieche to bedziecie wygladac jak pokurczone stare babki? czlowiek nie zmienia sie tak drastycznie w wieku 25 czy 30 lat. Jesli sie nie rodzilo do tej pory to skora wciaz jest jedrna. Zmarszczek tez jeszcze nie ma procz mimicznych. Rysy i spojrzenie sa dojrzalsze a nie dziewczece ale nie maja nic wspolnego ze staroscia :D:D:D milego wieczoru :)

Gość cholera czy wszystkie
artykuły z jebanego pudelka muszą trafiać tutaj ? 😠

Gość zapomniałyście o jednym
sami autorzy tegoś "artykułu" mają włąsną hipotezę. Ta kobieta od kilkunastu lat nieustannie trenuje taniec. Nic tak nie utrzymuje ciała w tak dobrym stanie jak systematyczny ruch, krew szybciej krąży dostarczając skórze składników odżywczych, sylwetka jest ładnie wyrzeźbiona a skóra jędrna.

Gość monu
REWELCJA-w pelni zgadzam sie z toba.Ja pierwsza dziecko urodzilam w wieku 31 lat i do tamtej pory cialo mialam ladne , jedrne ,plaski umiesniony brzuch i tez nic specjalnego nie robilam wiec nie rozumiem czemu taka sensacje robi sie ze 30-dziecha tak wydladac JESZCZE moze.