Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfhgdshfds

dojazd z dworca głównego PKP w Krakowie na lotnisko w Balicach

Polecane posty

Gość gość
Chyba masz racje, bo ja tez jednak najczescie j korzystam z usług tej firmy. Oni chyba jako jedyni w mieście wychodza naprzeciw klientowi poprzez elektroniczna karte klienta.

Gość marrrtyna
Na pewno Wawel Taxi nie kombinuje. Jeśli korporacja należy do Polskiej Sieci Taxi, to można zamawiać - oni mają jeden numer, korzystałam w kilku miastach i było ok, ale ogólnie - uważajcie na taksówkarzy, lubią dorobić na klientach.To taka moja sugestia.

Gość fillllipowski
Tu sie zgodze. Ja też miałem kuż kilka nieciekawych przepraw z innymi taksówkami. Głównie denerwuje mnei to ze taksówkarze są bardzo nieuprzejmi. A tu, wszystko ok i do tego na czas. I mozna pogadac.

Gość cezzzkowa
Jak to jest z taksówkami ? czy jak one stoją w korku to tez jakoś zupelnie inaczej jest to wszystko naliczane ?

Gość dariowsska
To chyba jedna z najrozsądniejszych korporacji jesli chodzi o Kraków. Na pewno własnie Wawel Taxi jest tutaj odpowiednim rozwiązaniem jesli chodzi o podróżowanie po Krakowie i nie tylko

Gość gość
Dobrą korporacja w Krk jest tez http://www.taxi.krakow.pl/ , jezdze dosc czesto na dworzec głowny, bo czesto wyjezdzam na delegacje i jeszcze mi sie nie zdarzylo,zeby ktos niemily prowadzil samochod.

Gość gość
Ja moge od siebie dodac ,ze sprawdzona i dobra jest korporacja http://www.radiotaxi919.com/ , kursuje czesto na trasie Kraków-Balice i jezdze z nimi regularnie.

Gość gość
Migotka orjentacyjna, jestes? Gadałaś ze mna.

Gość gość
OK, dzięki :-) :) ;))))))

Gość gość
Sory, wyslalem odp. nie tam gdzie powinienem.

Gość gość
osly ten temat jest sprzed 7 lat buahahahaha :-D

Gość nattuska
Wawel taxi jest spoko, przynajmniej taksiarze nie nudza tylko normalni i tacy pomocni sa zwłaszcza jesli człowiek nie jest z Krakowa.

Gość ammanda8
Tu chociażby kierowcy nie zagadują i nie podtrzymują głupich tematów. Faceci naprawde ok. Do tego nie jezdza nie wiadomo jakimi trasami, ale zawsze tak jak trzeba i na czas.

Gość kropeleczkaaaaa
POlandTransfer w szybki sposob docieraja - pllecalabym szczegolnie jak macie znajomych zza granicy :)

Gość gość
Na pkp odjeżdża pociag specjalny na lotnisko,jedzie parę minut.pod same lotnisko, ok.3 lata temu tak jechalam bilet kosztowal ok 10 za osobę,ale warto bo szybko i sprawnie

Gość dessska
Jak ma sie karte stałego klienta w Wawel taxi to jeszcze wychodzi taniej bo w dzień do 10% a w nocy do 20%. A przy dłuższych trasach to jest to znacząca różnica.

Gość gość
Ile teraz płaci sie za kilometr a ile jest opłaty poczatkowej w taksówce ? Dawno nie jechalam a nie znam na tyle Krakowa.

Gość gość
Wawel zresztą teraz ma zniżki wiec też mozesz przejechac jeszcze w lepszej cenie. Spokojnie i zawsze w miłej atmosferze.

Gość tomatoma
no właśnie, ja będę odbierać gości zza granicy, sztuk 5 więc zwykłe taxi odpada. słyszałam dobre opinie o Manifold i chyba się skuszę bo całkiem to sensownie wygląda! czy ktoś miał do czynienia z ta firmą?

Gość Krzysztof100
Jeśli szukasz informacji o dojeździe na lotnisko w Balicach lub inne lotnisko to zapraszam tutaj. www.rentcar.pl/cracow-balice-airport-getting-there-rent-a-car A jeśli wynajem samochodu wydaje się najlepszą opcją to skorzystajcie z RentCar- najlepsza wypożyczlania samochodów w Balicach

Gość gość
Prosze Was nie jest az tak zle. Dokładnie jak ktoś opisał, tutaj mamy do wyboru róznie korporacje jak na przykładzie Krakowa i sami zdecydujemy oczywiscie która z nich mamy wybrać. Zwykle pada na tą która wychodzi naprzeciw klientom.

Gość gość
odu.pl/2qgg tyle w temacie

Gość gość
Moim zdaniem warto juz wczesniej zamowić sobie tą taksówkę http://waweltaxi.pl Ja jestem najbardziej zadowolona jesli chodzi o przewozy w Krakowie z uprzejmości i uczciwości tych taksówkarzy.

Gość gość
Jedna z lepszych korporacji w Krakowie. Wielki plus za elektroniczną kartę klienta, swoją droga bardzo potrzebną z perspektywy firmy.

Gość gość
ja też jak mam samolot to wolę zamówić taksówke i miec pewnosć ze dojade na czas. Bo samolot na mnie nei poczeka. A z komunikacją miejską to różnie bywa. Ja znam firmę http://www.radiotaximpt.krakow.pl/oferta i jak dla mnie są dobrzy.

Gość gość
Ja teraz wybieram się do Krakowa i na pewno dzięki Waszym poleceniom skorzystam własnie z takiej korporacji, bo jednak wiadomo jak przyjezdna osoba moze sie naciąć już na samym początku na taksówce.

Gość gość
Mysle ze to najlepsze rozwiązanie i powiem Wam ze jak juz jestescie w Krakowie to spokojnie własnie mozna ich zamawiac.

Gość gość
Najlepiej zamow sobie taxi mega 12 4000000 zaplacisz okolo 40 zl i masz pewnosc ze dojedziesz na czas