Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarkkas

ja chce piegi!!!

Polecane posty

Gość sarkkas

ja mam zalwdwie kilka piegów a chciala bym ich miec wiecj;D kiesys czytalam w jakies gazacie za smarowanie naparem z jakis ziółek [nie pamietam jakich;/ ] przyczynia sie do ich pojawienia. wie ktos co to sa za ziółka? A moze znacie inne sposoby na piegi??? Jak ja bym chciała je miec ;p:)

Gość sarkkas
nikt nie wie:( szle szkoda;(;(

Gość dobre...............
opalanie przez sitko polecam...................

Gość sarkkas
dzieki a cos innego rodzaju??

Gość vivvvia25
ja jak bylam mlodsza to stosowalam rozne kretynskie maseczki z cytryny, mleka itp na rozjasnienie ich. teraz mam 25lat i piuegi znikly niemal calkowicie, a ja bardzo chce je spowrotem...

Gość Annco
Hej dziewczyny. Ja mam piegi. W dzieciństwie ich nie znosiłam, oj jak zazdrościłam moim koleżankom ich nieskazitelnych , pięknych twarzy. A u mnie te okropne kropki!! Próbowałam się ich pozbyć, ale jakoś bez rezultatów. Teraz mam 25 lat i już się nimi nie przejmuję . Po prostu są. Na zimę stają się jaśniejsze. Poza tym chyba są modne(w reklamach często widzę piegowate dziewczyny).

Gość czy to wypali
no to ja wam oddam te moje piegi,nie zebym narzekala ale bez nich tez byloby ciekawie:)

Gość krolllinka
ja bym chciała piegi zamiast pryszczy

Ty chcesz piegi?! Wow. Ile ja bym dała, żeby się ich pozbyć. Teraz na wakacjach pojawiły mi się na nosie 4-6 piegów. To okropne. Bleeee. Nie cierpię piegów!!!

Gość czasem zaradna jestem
jednym słowem siedż na słońcu i wyskoczą :P

Gość sarkkas
Dzieki wam wszystkim za cenne rady... ale szkoada bo juz jesien niedługo, potem zima a ja bardzo chce miec piegi przez cały rok!!!! Mam pomysł jeśli wezme igłe i nałoże troche samoopalacza i porobie takie kropki to jak myslicie długo sie utrzymaja , czy to dobry pomysl na piegi? ;D

Gość ja mam dobry sposób
w lipcu drylowałam wiśnie w ilości 5 kg Żebyście mnie potem widzieli - cała byłam w piegach od pryskającego soku. Niestety po kąpieli zeszły

Gość ten topik tylko świadczy
o tym jakie dziewczyny są glupie :O A najbardziej mnie drażni to że mam wrażenie że wy nigdy nie bedziecie z niczego zadowolone, że wam nigdy nie dogodzi. To jest chore! a autorka topiku to jakaś wariatka.

Gość olazkrakowa
Droga osobo nademną, po pierwsze nie mozna mówic o kims wariatka, hahah to tylko swiadczy o tobie!!! To jest forum o wszystkim, wiec nawet nie mozna sie juz zapytać o piegi?? poprostu jestem ciekawa co inni o tym sadza, nie mozna sie odrazu tak bulwersowac... prosze nnie denerwuj sie ;p pozdro

Gość fuuuuuuj
w zyciu niue chcialabym byc piegusem !! niestety mam na policzku 5 i nie moge sie ich pozbyc :/

naluz na twaz (punktowo) samoopalacz,bardzo cieniutkim wacikiem ,cyms malym zeby powstaly kropeczki. po kilku godzinach bedziesz piegowata

Gość slusznie sie wkurzyl-
co ja bym dala zeby nie miec piegow????? :O DALABYM WSZYSTKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
z tym samoopalaczem to juz próboiwałam... wyszły kropeczki ale prawie nie widoczne:( trzeba mieć do tego chyba bardzo jasna karnacje ;(((

a ja mam piegi , mój facet je uwielbia, ja też sie już pogodziłam z tym ale kiedyś strasznie mi przeszkadzało

Gość korra
samoopalacz działa cuda;)

Gość osfafhj
hahahahah, dobre dobre!!! tez sprubuje ;) na serio...

Gość 434343
a ja sie zaloze,ze jestes niezlym piegusem i pewnie masz z tym kompleks od lat i tu tak starasz sie (nie wiem po co)sugerowac ludziom,ze piegi sa takie zajebiste.piegi pasuja nielicznym i niestety gdyby ktos taka lidnsey lohan zobaczyl bez retuszu to mozna sie wystaszyc.cale cialo w wielkich piegach=fuj

Gość rudka15
mam pare piegów na nosie podobają ma sie pasują do mojej cery i do piwno-zielonych oczu.Z tego co wiem piegi znów są modne,oby nie zadużo.

jak robi się wiosna to mi same wyskakują piegi a na zimę się chowają

Gość kitekkot
jak chcesz piegi, to weź moje, chętnie oddam

Gość :) misia
Dość nietypowe pytanie:) Ale jeśli chcesz mieć piegi to słyszałam,że jest kilka sposobów : -solarium lub naturalne opalanie -brązowa henna -sitko -samoopalacz -makijaż permanentny powodzenia :)

Gość pieguseeek
praktykowałam na sobie. -mocny samoopalacz -igła na końcówkę igły nabieramy samoopalacz , i robimy kropki . zostawiamy na określony czas. powtarzamy . efekt @&*^%$#$%*(&^%$#@!@#$ . xd polecam

Gość użyj sitko koleżanko
to sie przez sitko trzeba było opalać :D