Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiunia1986

kto ma pomysl na??? pomozcie

Polecane posty

Gość asiunia1986

pomysl na prezent dla chlopaka w wieku 21 lat? znamy sie dopiero 3 mce, 12.09 ma urodziny, a ja nie wiem co mam mu kupic?:( moze ktos z was ma pomysl na fajny prezent?

Gość asiunia1986
Bardzo dziekuje za odpowiedz, moze ktros jeszcze ma pomysl?:)

Gość brbr
jak ma samochod to moze jakis gadzet do niego, albo jakas ksiazka n/t motoryzacji... a jakies hobby ma??

Gość 3 mce to nie dlugo
wiec prezent nie zobowiazujacy ale pokazujacy ze to podarek od serca czyli wszystkie dezodoranty, gatki, skarpetki itp odpadaja. A czym sie interesuje?

Gość wyjazd z tym linkiem jebanym

Gość asiunia1986
pewnie ze zaglosuje:) a wiec, studiuje on informatyke i ekonometrie, interesuje sie komputerami, grafika komputerowa i programowaniem, lubi rocka hmmm, ten wyjazd na weekend ciezko, bo siana nie mam az tyle :(:(

Gość asiunia1986
ktos ma jeszcze jakis pomysl? mysle wlasnie nad tym dniem... hmmm, mieszkam w poznaniu, on tez bedzie mieszkal od tego poniedzialku, i teraz tak mysle, gdzie byloby milo i romantycznie. :) -----> taka jedna kobitka widze ze sporo schudlas, a co robisz w tym kierunku?

hehe od 3 miesiecy zero słodyczy,tłustego,słodkich napojów czasem tylko jakies piwko :) Z poczatku dieta 1000kc teraz Mż :p Cwiczenia też :) Co miesiac 5 kg mniej :)

kup mu myszkę bezprzewodową :D do kompa.. albo jakiegoś ebooka , zgodnego z jego zainteresowaniami ;) z reszta prezent jest tylko dodatkiem, najwazniejsze to, ze spedzicie ten dzien razem.. zorganizuj cos.. zaskocz go milo :)

Gość asiunia1986
ciezko ciezko bedzie :( jak ja nie lubie kupowac prezentow, zawsze ten sam problem :(:( ide teraz na zakupy, ale potem bede, wiec smialo pisac, dziekuje wsystkim za zainteresowanie sie topickiem i odp:) pozdrawiam :)

Gość ehhh tez mam informatyka
i interesuja go wylacznie rzeczy elektroniczne i motocykle :/ na szczescie jak kazdy student lubi alkohol wiec ostatnim malym prezentem byl korkociag z pompka i specjalna zakretka zeby otwarte juz wino trzymala w prozni. Mysle ze najlepszym rozwiazaniem jest jakis fajnie spedzony dzien - np wez go na pole paintballowe i postrzelajcie do siebie albo cos innego nietypowego

Gość zrob piknik

Gość asiunia1986
piknik? :) ale to bedzie polowa wrzesnia wiec nie wiadomo co z pogoda ;/

Gość asiunia1986
up up :)