Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BrunetkaWieczorowąPorą

Pierwszy raz z nowym facetem - podzielcie się tym

Polecane posty

Może wyda wam się to śmieszne ale mam pewne obawy.............. Tak dawno tego nie robiłam :( Mój ostatni długoletni związek się skończył, nie miałam faceta od ok.10 mcy. Z tym jestem od jakiegoś już czasu, jest mi cudownie, niesamowicie, jestem strasznie zakochana :) On bardzo mi się podoba, działa na mnie jak czerwona płachta ale........bosssssssssz! mam nadzieje że nie zapomniałam jak to się robi ! :D Czuje się jak dziewica przed pierwszym razem! A lekko przekroczyłam juz ćwierćwiecze ;) Miałyście tak dziewczyny?? sex z nowym facetem to przeciez jak pierwszy raz... podzielcie się swoimi myślami na ten temat, powiedzcie jak z wami to było.

Gość uppupupuppupu

Gość głupia pipa............

Gość Agrafka23
Ja tez sie bałam i niestety ten pierwszy raz z nowym facetem okazal sie kompletna klapa :(

pewnie ten raz bedzie dla ciebie bardzo ekscytujący;) ja nie podziele sie z tobą spostrzeżeniami bo ich nie mam, miałam 1 partnera jedynie:) NIe przejmuj sie chamskimi komentarzami płyną pewnie z ust jakiejs zasuszonej dziewicy bądź obleśnego kolesia, trzymaj sie

BRW ---mam nadzieje że tak będzie ! :D ten mój kochany jest niesamowity. Ja też byłam tylko z jednym facetem przez kilka ładnych lat dlatego czuje się jak dziewica!! co za głupie uczucie w tym wieku :D a on jest ciut starszy ode mnie i jakoś tak.....chyba boje się że bedzie to widać.... może nie ta bardzo bo jesteśmy ze sobą blisko ale zawsze pozostaje coś takiego .... :)

Gość dobre sobie

Gość aaa...
brunetka to jak dlugo sie znacie juz?

Gość a ja padam tak
"...czuje się jak dziewica!! co za głupie uczucie w tym wieku" Ja jestem prawie w Twoim wieku i nadal JESTEM dziewicą. Żebyś Ty wiedziała, jakie to głupie uczucie. :O

Gość sisisiii
niestety jako zona mojego pierwszego faceta nic ci nie doradze :D

Gość na bank będzie
nieszczególnie i to nie dlatego, że Ty tak długo tego nie robiłaś tylko dlatego, że jeszcze nigdy tego razem nie robiliście jeśli oboje to robicie z uczuciem, a nie dla samego bzykania to tragedii nie będzie z tego powodu :-) prawda jest taka, że nawet tego, żeby było dwojgu ludziom w łóżku dobrze, to trzeba się tego po prostu nauczyć tylko szczerość, "nauka" i wzajemne stawianie sobie wymagań spowoduje, że w łóżku będzie super to, że ktoś się bzyka często i dużo wcale nie gwarantuje, że robi to dobrze na Twoim miejscu bym się tym nie martwiła, będzie jak będzie, ale jeśli jest między wami prawdziwe uczucie, to prędzej czy później będzie dobrze :-)

Gość kokacola _______
pierwszy raz zawsze jest super. i wcale nie chodzi o "technike" czy cos w tym stylu. po prostu ta nowośc, te emocje, te oczekiwanie na to kiedy wreszcie, to że jeszcze się nie wie jak z nim jest.......... gorzej potem...to już nigdy nie jest to.

Gość kokacola _______
wcale nie wierze w to że w łóżku ludzie muszą się dotrzeć, musza poznać swoje ciała, muszą sie dowiedzieć co które lubi itp. owszem, można się tego nauczyc i jest dobrze. po prostu dobrze. ale to już nigdy nie jest takie podniecające i szałowe jak ten pierwszy raz.

Gość zazdroszcze Ci tego
pierwzsego razu z nowym kochanym facetem. Nie to zebym meza chciala zdradzic, ale na poczatku jest tak milo, te poznawanie.!! Nic nie zapomnialas, kup fajne czerwone winko bedzie rozkosznie.

Gość zazdroszcze Ci tego
i ja mam na to taka recepte, od razu rob to czego wstydzilacs sie zawsze powiedziec bylemu facetowi.Pokaz nowemu co lubisz, jak bys chcialam, zadnego wstydu, zeby zapamietal na zawsze. patrz jak fajnie, niby pierwszy raz a wiedsz co robic, nie tak jak za tym prawdziwym pierwszym razem. ZAZDROSZCZE!! nic nie poradze

dzięki bardzo za wszystkie odp ;) to nie będzie bzykanie dla samego bzykania - bo gdyby tak było ni e czekalibyśmy z tym, nie zastanawiałabym się i nie przeżywała ;) myślę, że może być naprawde cudownie bo on jest właśnie taki... bardzo szczery w tym co robi i co myśli, gorzej ze mną :P tzn. jeszcze nie umiem się tak otworzyć chyba. czekam właśnie na te emocje, na przeżycia, które będa temu towarzyszyły .... pierwszy raz z nowym facetem...... hmmmmm :) -----zazdroszcze ci tego-------i to jest chyba dobra rada! pokazać od razu to co się lubi, w myśl zasady - jak nie teraz to kiedy ;) dzięki :)

Gość na zdrowko
milej zabawy i dalszego szczescia

Gość nie rozumiem po co piszesz
o tym na forum. miej kobieto do siebie troche szacunku, stara a glupia. kogo to obchodzi, ze postanowilas sie puscic z jakims facetem, ktory nie jest jeszcze twoim mężem? troche skromnosci i kulturki nie zaszkodzi. kurde o takich rzeczach sie po prostu nie pisze publicznie, weź sie puknij w ten swoj glupi leb!

\"puścić z facetem\".................niezły text ja tu nie pisze o puszczaniu ale o kochaniu jeśli nie zauważyłaś/łeś :P co do męża -----------dziękuje!!! męża już miałam, wielka pomyłka, wielkie rozczarowanie.............

Gość hfdfdfd
jesli nie planuje z Tobą przyszlosci to lepiej nie idź z nim do łóżka. idź z facetem, ktorego jestes juz 99% pewna. życzę aby drugie malzenstwo bylo udane 🖐️

Gość pan
brunetka to jak dlugo sie znacie ?