Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BrunetkaWieczorowąPorą

Pierwszy raz z nowym facetem - podzielcie się tym

Polecane posty

kto powiedział że nie planuje ze mną przyszłości ?? :) właśnie planuje, dlatego nie zaczeliśmy od sexu - on sam to powiedział bardzo otwarcie, że zależy mu na mnie a nie na jednorazowej albo nawet kilkurazowej sexualnej przygodzie co do małżeństwa - za wcześnie by o tym mówić, pierwsze ni edało mi szczęścia, nie zmieniło na lepsze naszego życia, wręcz przeciwnie... podpisanie aktu małżeństwa nie gwarantuje cudownego życia! - pamiętajcie o tym dziewczyny :(

znamy się dość długo jako kolega-koleżanka jesteśmy ze sobą niezbyt długo, raczej krótko a intensywnie ;) :D tzn. nadrabiamy ten czas, kiedy każde z nas chciało a się kryło, rozmawiamy, czasem do rana nawet...

Gość ale jednak lepiej uprawiać
miłość ze swoim mężem a nie z kimś kto nim jeszcze nie jest.

eeeeeeee chyba mnie nie zrozumiałaś... ja już nie mam męża, a nawet jak go miałam nie kochaliśmy się :o po prostu.. przykre ale prawdziwe niestety! teraz mam kogoś kogo kocham i wcale nie zależy mi na tym żeby zaraz juz natchmiast podpisać papierek :o bo wiem ze to niewiele zmienia, jesli juz to na gorsze, takie mam doświadczenia... pytanie----------czy uważasz że miłośc można uprawiac tylko i wyłącznie z mężęm? a jeśli sie go nie ma to czekać do ślubu? :) przecież to niedorzeczne======małżeństwo - nie równa się MIŁOŚĆ ;)