Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga jagaaa

odklejanie sie zeli

Polecane posty

Gość aga jagaaa

Jaki moze byc powod odklejania sie zelu od paznokci? Bylam juz reklamowac , pani mi poprawiła i znow to samo po trzech dniach.

Gość aga jagaaa
A czy to moze byc z powodu słabej naturalnej płytki?

Jeśli wcześniej miałaś tipsy i było wszystko ok to na 90% jest to wina marnych produktów lub złego odtłuszczenia i złego matowienia. Jeśli jednak sa to Twoje pierwsze tipsiory może być tak, że Twój organizm ich poprostu nie toleruje (czasami tak bywa). Być może bierzesz jakies leki które wpływaja na zwiększenie wydzielania tłuszczy przez paznokcie (głównie hormony z grupy steroidów mają taki wpływ, choć dużo innych też). Czasami ciąża jest powodem nie trzymania sie tipsów. Jest jeszcze duuuzo innych powodów niezależnych od stylistki, ale sam fakt że masz slabe paznokcie nie ma znaczenia jeśli chodzi o trzymanie sie żelu. pozdrawiam i życze mocnych pazurków ;)

Gość aga jagaa
Dziekuje wszystkim za informacje:) Chyba je sciagne i bede miała swoje naturalne. Tipsow nigdy nie miałam , tylko zele i tak sobie naturalny rosł . Ale faktycznie moj organizm szaleje ostatnio i zaczełam sie pocic , moze to faktycznie wina hormonow. Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam:)